ferokulda Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Zdravím. Dnes jsem se podíval na podvozek Fabie III facelift a je zde nějaký plech příčně přes výfuk. K čemu tam je? Napadá mě, že buď nějak zpevňuje karoserii, nebo když by náhodou nějak se uvolnil výfuk, tak ho ten plech zachýtí? A ještě na pravé straně jsou volné výstupky šroubý, má to tak být, nebo tam něco chybí? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Ten plech je výstuha pre tunel. Tak to musí niekto erudovanejší zodpovedať, ale ak sú iba na jednej strane tak asi sa tam nebude nič upevňovať na ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 To je poistka, ked ti zhnije ta spojka na vyfuku aby ti nespadol strednyvdiel na zem nesprajcol sa a povyskocilo auto a zdemolovalo spodok auta v horsom pripade stoci auta a niekde naburas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 15. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 Hned to vypadá lépe 😉. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Co to mas vůbec za auto? Neni náhodou výfuk z výroby v jednom kuse? A ty šrouby co Turci budou asi původně na uchycení krytu podvozku, ale je divné, ze jsou jen na jedné straně… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 16. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Fabia III combi facelift (2019). Myslím, že takto je ten výfuk originálně, i na Škoda-dílech jsem našel prodávat tu sponu i ten příčný plech. Proč jsou ty šrouby jen na jedné straně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Jako náhradní díl to musí být v kusech. Ale že by to automobilka takhle spojovala? A ten výfuk taky vypadá že je starší než auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 16. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 (editace) Tak dle fotek v tomto vlákně je tam ta spona na výfuku originálně. Vlákno Editováno: 16. Duben 2022, autor: ferokulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 stred a prvý diel bez spony mali naposledy Felicie 1,3 od 99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 (editace) Chtěl jsem napsat, že i třeba moje Fabia 09/2000 to má bez spony, ale to se jedná až o spoj zadního dílu někde u zadní nápravy. Teď čtu zpětně,že řešíte spoj mezi předkem a středem,tam spona samozřejmě je u všech 4 našich Škodovek od té Fabie, přes O2 FL, Rapida SB až po Scalu. Editováno: 18. Duben 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.