logickbomb Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Zdravím vespolek. Mám dotaz ohledně řídící jednotky airbagu. Bohužel mi bylo servisem identifikováno, že mám rozbitou řídící jednotku airbagu a je na výměnu. Každopádně, nemohu vůbec sehnat stejný typ jednotky: 3Q0 959 655 AQ a proto jsem se chtěl zeptat, zda-li je možné jednotku vyměnit za jiný typ, např. nějaké, které končí na AA/AT/AC nebo podobné, které lze v našich končinách lehce sehnat. A jaká jsou popřípadě úskalí na která bych si měl dát pozor... (Jinak se jedná o 2016 O3 5E5, 2.0TDi, 110kW, DSG, v německé edici JOY, proto si vysvětluji tu jinou jednotku.) Za všechny rady předem díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Pošli mi do SZ VIN a podívám se na náhradu jestli tam není možnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.