Viktor Koska Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Nazdarek.Shanim tempomat do roomstera scouta 1,4 16V.Nemáte někdo k prodeji.Nebo se mám raději obratit na Skoda servis.Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Co takle podívat se do bazaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_794 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) Stalo se vám už, že nešel zapnout tempomat? Několikrát jsem ho zapnul při jedné jízdě a najednou zapnout nešel. Musel jsem zastavit a znovu nastartovat a od té doby je "zatím vše OK" Editováno: 23. Únor 2010, autor: Petr_794 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 možná dotaz mimo ale jak se bude servis tvářit na to že je v autě tempomat který tam nebyl padá tím záruka na vozidlo (elktroinstalaci?) Jaké máte postřehy s neoriginálně dodělanými věcmi (maxík, tempomat, atd.) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Osobne si myslim ze ty idioti si toho ani nevsimnout S tou zárukou bych to neviděl tak černě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 to EVERS: ty idioti nemůžou zjišťovat všechno jsem totiž jeden z nich protože těch verzí je že by se z toho člověk posr.l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No hlavně musíjou dělat milion věcí navíc.. u tatíka jsou páčky od prodejce namontované, ale tempomat nefunguje. Zkusím v nedělu, jestli není chyba jenom v nakódování. Objevila se u někoho například nefunkčnost páčky jako takové? Vzhledem ke zkušenostem s prodejcem je mně totiž podezřelý, že by nakonec tempomat nenakódovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabias2000 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zdravím,mám Fabii II combi a tempomat jsem si dodělal sám.Páčky totiž jsou s hodné s Transporterem T5,ale musíté si zjistit jakou máte jednotku palubní sítě,né všechny podporujou tempomat.Nebo pokud máte jednu z výbav vyhřívání zrcátek,střešní okno,climatic.....,tak by měla jednotka palubní sítě podporovat tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 (editace) Zdravím všechny - neví někdo, jestli je nějaký známý problém s funkčností dodělávaných tempomatů pro Roomster, konkrétně u motoru 1.4/63kW (varianta BXW)? Uvádím specifikace věcí, který by s tím mohly mít něco společnýho. Adresa 01: Motor Řídící jednotka SW: 03C 906 024 R HW: 03C 906 024 F Díl: MARELLI 4HV G 4117 Revize: --H11--- Kódování: 0000071 Řídící jednotka SW: 03C 906 024 R HW: 03C 906 024 F Adresa 09: Centrální elektrika Řídící jednotka: 6Q1 937 049 F Díl: 0000 BN-SG. 2S36 Kódování: 25998 Adresa 46: Komfort systém Řídící jednotka: 5J0 959 433 A Díl: 05 Komfortgerát 0001 Kódování: 00019 Editováno: 23. Březen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Zdravím všechny - neví někdo, jestli je nějaký známý problém s funkčností dodělávaných tempomatů pro Roomster, konkrétně u motoru 1.4/63kW (varianta BXW)? Uvádím specifikace věcí, který by s tím mohly mít něco společnýho. Adresa 01: Motor Řídící jednotka SW: 03C 906 024 R HW: 03C 906 024 F Díl: MARELLI 4HV G 4117 Revize: --H11--- Kódování: 0000071 Řídící jednotka SW: 03C 906 024 R HW: 03C 906 024 F Adresa 09: Centrální elektrika Řídící jednotka: 6Q1 937 049 F Díl: 0000 BN-SG. 2S36 Kódování: 25998 Adresa 46: Komfort systém Řídící jednotka: 5J0 959 433 A Díl: 05 Komfortgerát 0001 Kódování: 00019 Vse je v poradku, musi fungovat.. Odkud jsi- nebo spis auto a tata.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 dělá už někdo tempomat s novým typem páček MR2010 ? (ideálně morava) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 MR 2010 je podle meho O.K. Jen Facelift bude asi problem...Jak tak ctu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ještě k tomu mojemu problému - nakonec třetí pokus a už jim to vyšlo. Páčka je na první pohled nová, takže zřejmě vadný kus a nebo nekompatibilita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Zdravim, najde sa niekto v SR kto by mi vedel namontovat tempomat na FII za nejaku rozumnu cenu??? Juh + zapad SR. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlush Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Nevím jestli se už prodávaj ,ale už jsem montoval dva. Je to úplně jednoduché. Je to stejné jako na OC II. Jen se musí přizpůsobit jako...... . A pak ti bude fungovat. Jestli chceš vic tak napiš. Ahoj. Též jsem si sehnal všechny potřebné věci pro montáž tempomatu do FII, ale nějak jsem se do toho ještě neodohodlal, abych to namontoval. Jediný problém, kterého se bojím je ta dodatečné kabeláž. Realizovat propojení mezi podvolantovým provedení, ŘJ vozu a brzdovým, popř spojkový pedálem nebude problé, ale nevím, kudy přesně vést kabel k ŘJ motoru. Jedná se sice jen o jeden drátek (jelikož mám benzín), ale netuším, kolik toho bude potřeba demontovat. Nemohl by si mi poradit, co vše je potřeba demontovat a kudy ten kabel vést?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Ahojte, dal som si u autorizovaneho servisu dorobit tempomat do fabie 2. Tempomat ako taky funguje, ale ked ho aktivujem, nerozsvieti sa mi kontrolka na pristrojovke. Je to v poriadku, alebo to mam reklamovat?? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Ahoj.Jak je to s doděláním tempomatu do nového Roomstru 1,2 TSI 63 KW? Máte někdo už zkušenosti? Co na to Honza 72. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 je tu přímo vlákno na facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 to je pekne každý sa tu baví co kolko stoji ale ako natiahnut kabel alebo kde to napinovat co vsetko treba okolo toho spravit to nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) Když si pořídíš sadu na montáž tempomatu tak její součástí je podrobný návod na montáž. Editováno: 6. Srpen 2010, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Kdyš si pořídíš sadu na montáž tempomatu tak její součástí je podrobný návod na montáž. ok tak uz len nasporit neake tie peniaze a ideme na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Kdybys použil Hledání tak bys třeba narazil na toto: Je to montáž tempomatu do Fabie II předfacelift. S faceliftem se liší elektrickým zapojením a kodováním jednotek BCM a motoru. Já jsem při montáži dělicí stěnu v motoru nedemontoval. V plastové průchodce se to dá celkem snadno navrtat třeba jen sklíčidlem s vrtákem v ruce, menší vrták a potom postupně zvětšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Kdybys použil Hledání tak bys třeba narazil na toto: Je to montáž tempomatu do Fabie II předfacelift. S faceliftem se liší elektrickým zapojením a kodováním jednotek BCM a motoru. Já jsem při montáži dělicí stěnu v motoru nedemontoval. V plastové průchodce se to dá celkem snadno navrtat třeba jen sklíčidlem s vrtákem v ruce, menší vrták a potom postupně zvětšit. na to som narazil ale co sa tyka pinu kde ho napojit tak tam neni...... rozobratia sa nebojim uz som tahal kabel na subwoofer len neviem presne kde to napojit do RJ motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Napojení do ř. j motoru - jsou tři varianty dle typu motoru. Budeš to mát v návodu Objednej si tady na foru u RomanR25, který nabízí sadu za slušnou cenu a budeš mít i návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Napojení do ř. j motoru - jsou tři varianty dle typu motoru. Budeš to mát v návodu Objednej si tady na foru u RomanR25, který nabízí sadu za slušnou cenu a budeš mít i návod. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.