Euqalyptus Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Dal by sa dorobiť tempomat na Roomster Praktik 1,4tdi? Skúšal to už niekto? Máte skúsenosti? Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.nek Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Ahoj, mám Fabii r.v.2008 tedy předfacelift (maxidot, esp, corner mlhovky , chtěl bych se zeptat, zda nevíte o někom, kdo by namontoval (a případně i za rozumný peníz obstaral) tempomat z okolí Uh. Hradiště či Zlína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 (editace) čau, "odešla" mi asi páčka s tempomatem na roomsterovi, kde jste kupovali náhradní páčku (s počítačem)? díky Editováno: 21. Listopad 2017, autor: Martinak34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutman Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 když v autě mám tempomat a je nefunkční páčka tak stačí jen vyměnit, nebo se musí znovu nakodovat i když tam tempomat už byl ? na rooma 2007 s maxidotem jsem viděl páčku i od valea která je o cca 1/3 levnější proti origo., má někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Stači vymeniť a pohne sa to. Ale ta stara sa da opraviť vačinou sa zlomi iba drotik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutman Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 páčku jsem dnes vytáhl a vrátil Z5 jelikož bych asi zpět nesložil kdybych ji rozlouskl, takže chci objednat novou s číslem 7H0 953 503 CJ ale nemohu nikde najít v náhradě mohl by mi někdo zjistit záměnu s jiným číslem? podle ETKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Pánové mám problém s tempomatem,při aktivaci nejede auto plynule,ale lehce cuká,jako kdybych přidával a ubíral plyn.Nevíte někdo kde by mohla být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.cr Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Ahoj, rád bych si do své budoucí Fabie 1.4tdi 2008 dal tempomat. Můžete mi doporučit někoho v okolí K. Varů a nebo někde v Praze? Případně jak se pohybují ceny? Děkuji J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 V Praze Rolbar, ale pres zimu nema moc casu, pracuje. Pouzij zpravu a ozve se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.cr Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Díky napsal jsem. Případně počkám na další návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Ahoj, mam na predaj packy s tempomatom a PC. cena dohodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Má niekto skúsenosť s výmenou káblov v páčke tempomatu ? Potreboval by som radu ohľadom aké káble kúpiť odkiaľ a aké piny. Pretože sestre som opravoval káble v páčke ale už to znova nejde asi sa to znova niekde zlomilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolM Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 On 1/29/2016 at 8:48 PM, marfan said: Ja resp. moja sestra má podobný problém na fabii. Keď to napojím na diagnostiku tak som zistil, že tlačítko RES a SET fungujú bez problémov indikujú stav keď sú stlačené, ale vypínač ON-OFF čo je hore tak ten ako náhle zapnem tak vypíše chybu. 17977 - spinac regulace rychlosti jizdy (E45): neverohodny signal P1569 - 000 - - info o závadě: Stav závad: 01110000 Priorita závad: 1 Frekvence závad: 0 Počítadlo resetů: 0 Kilometry: 0 km Indikace času: 0 Datum: 2000.01.01 Čas: 00:00:00 Mal niekto už túto poruchu ?? V čom je problém ?? Bude treba novú páčku ? Cauko, minuly rok som kupil fabiu 2, s tempomatom, typek tvrdil, ze funguje, no nesiel, tak som siel za znamym, kde sme zistili, ze par sto km pred mojou kupou vypisalo prvy krat chybu. A odvtedy neide a presne ako popisujes. Znamy nechapal, ze to este nevidel, podla info by malo vsetko fungovat, az na malickost... nefunguje :) Poradil mi skusit vypojit baterku na zopar dni a mozno to pomoze, udajne mal skusenost, ze to pri inych nevysvetlitelnych chybach uz pomohlo. (mne nepomohlo) Chcel by som ho rozbehat, no, netusim ani kde zacat. Tebe sa to podarilo vyriesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Problem moze byt, brzdovy snimac, zlomene kable v packe, vadna komfortka alebo zla komunikacia RJ motora s komfortkou. Najcastejsia chyba je ale v packe, resp. Kable v nej. Su s kvetu makoveho tak isto ako vo dverach. Mne sa to podarilo spravit. Ale asi budem musiet zohnat druhu packu pretoze sa mi podarilo pri pajkovani prehriat plosny spoj a odlepoval sa cize do kedy to bude fungovat neviem. Zacal by som ale urcite hladanie chyby v packe. Ak ti vypise chybu ked zapnes packu on/off tak je zlomeny kabel. Da sa cez VCDS pozriet komunikacia tej packy a indikacia na hociktore tlacidlo na packe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolM Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 4 minutes ago, marfan said: Problem moze byt, brzdovy snimac, zlomene kable v packe, vadna komfortka alebo zla komunikacia RJ motora s komfortkou. Najcastejsia chyba je ale v packe, resp. Kable v nej. Su s kvetu makoveho tak isto ako vo dverach. Mne sa to podarilo spravit. Ale asi budem musiet zohnat druhu packu pretoze sa mi podarilo pri pajkovani prehriat plosny spoj a odlepoval sa cize do kedy to bude fungovat neviem. Zacal by som ale urcite hladanie chyby v packe. Ak ti vypise chybu ked zapnes packu on/off tak je zlomeny kabel. Da sa cez VCDS pozriet komunikacia tej packy a indikacia na hociktore tlacidlo na packe. Mam pocit, ze presne to sme robili. Znamy (pracuje v servise ako elektrikar) napojil cez vcds a skusal stlacat vsetky tlacidla, ukazoval mi a hovoril, ze na vsetko to reaguje a nevie kde by mohla byt chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 A chybu píše nejakú ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal053 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Dobry vecer, Troska to tu ozivym, aj taketo je riesenie tempomatu ked nematu chut zbytocne menit funkcnu packu ale tuzite po tempomate a mate po ruke MF volant z golfa 4, Octavie 1alebo napr. Passat. Moj je konkretne zo Sharana a je potrebne este nieco spravit s logom a podsvietenim. S jednotkou 1J0 907 487 A plne funkcne aj ovladanie radia Dance. Kto ma neoriginalne radio staci aj jednotka 1J0 907 487 B, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emppu Vloženo 12. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2023 Ahoj, stačilo pouze vyměnit volant, nebo bylo nutné řešit nějaký CAN převodník? Přijde mi skoro neuvěřitelné, že u F2 předFL s verzí CAN 1.6 by člověk získal tempomat a ovládání radia pouhou výměnou volantu :D Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.