Květen 4, 200817 r Nechal jsem si do fabky II dodělat tempomat a jsem s ním nadmíru spokojený. Teď je to ježdění zase příjemnější. Využití je ideální zejména v mojí situaci- do září jsem ještě v bodové tísní.Jízda v obci 1x 54km/h=2000Kč a -2body, 1x67km/h=3000Kč a -3body. Takže jsem od poslední pomoci a ochrany příslušníky PČR hodný.
Květen 12, 200817 r Tak uz mam tempomat namontovany a ja cele to vyslo na 3.807,-sk aj z DPH a zohnal som ho na stranke http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodoplnky/tempomaty/ je to aj z kabelazou a podrobnym navodom na montaz.
Květen 13, 200817 r Tak uz mam tempomat namontovany a ja cele to vyslo na 3.807,-sk aj z DPH a zohnal som ho na stranke http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodoplnky/tempomaty/ je to aj z kabelazou a podrobnym navodom na montaz. ahoj...a je to original do škody? to isté čo ti predajú v škodovke?
Červen 18, 200817 r Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu nabidnout tempomat i s montazi na Roomstera i Fabii II. Cena je 3990kc- na pockani i se zprovoznenim
Září 11, 200817 r Dnes som montoval v v meste Šaľa Tempomat.Chlapik to mal spravene za hodinu aj 20 minut.Je to odpbornik ak hrom.Robi v automobilke VW BA.Tempomaty montuje prave pre skupiny AUDI,SKODA,VW,SEAT.Presne vedel kde ma plast vylupit aby nieco neposkodil.Cena bola aj s packami aj montazou 4500 Sk.Kto by mal zaujem napiste spravu dam cislo mobilu. Upraveno Září 12, 200817 r od Mikoho
Září 12, 200817 r RomanKo no mal si pravdu je to parada ak nemusim drzat stale nohu na pedali.Vcera som mal moznost to vyskusat po R 1 a D1 ak som sa vracal je to paradicka.
Září 12, 200817 r Ja tiez mam tempomat montovany v Sali,mozem len doporucit. Aj ked ja som ho daval z dovodu ze moju Fabku mam na rucne ovladanie.
Září 12, 200817 r No som rad Mikoho ze sa ti to paci...je to chytlave a zvyknes si na to ani nevies ako. Tak nech sluzi aspon ako mne.
Září 14, 200817 r Ja som pri kupe noveho mal limitovany rozpoceat a nkoniec som dobre urobil, bo tempomat ma l 1/3 ceny z vyroby (vratane montaze).
Září 18, 200817 r No, je fakt, ze v dobe nakupu jsem nevedel, ze jdou sehant bokem. Ptal jsem se kolik by to stalo, kdyz v origo prislusenstvi vyjde na polovic, ale rekli mi, ze s praci by to vyslo draz. Ze se musi rozebrat pulka auta. tak jsem tech 9KKc ozelel. a usetril jinde.
Září 18, 200817 r No veru...v originalnom servise vzdy vsetko vyjde drahsie ako z fabriky...ale u sikovnych chalanov ako su tu na fore je to za polovicku a i profesionalnejsie spravene. A take tvrdenia ze potom sa to neda uz dorobit...tak na to never...snad len ta panoramaticka strecha.
Říjen 8, 200816 r Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu nabidnout tempomat i s montazi na Roomstera i Fabii II. Cena je 3990kc- na pockani i se zprovoznenim Beru taky, odkud jsi?
Říjen 8, 200816 r kokos že 4500SK... a ja sa tu nechám ždímať a vypytovať ako by to bolo čo najlacnejšie... BTW toho z VW poznám, tiež som sa ho pýtal keď som mal novú FI ale tá suma a ked mi povedal že to urobí pri ceste niekde....dovi dopo
Říjen 9, 200816 r Veru veru...mne to robil honza tu v BA a uplne super pracicka...a prisli sme aj ako to namontovat i bez vrtania. Zatial tempomat funguje bez problemov...a ta cena...
Říjen 9, 200816 r Ako každopádne všetka česť keď to Honza urobí bez odobratia palubovky lebo ten prístup je proste katastrofálny. Nehovoriac o celej tej elektroinštalácii...poctivá FI
Říjen 10, 200816 r dole bol len volant, packy vymena a ten kryt z vonka kde su stierace (nie uplne von...len povytiahnuty)...a stierace. Aspon ak si spravne pamatam...je to uz skoro rok. Upraveno Říjen 10, 200816 r od RomanKo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.