Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nechal jsem si do fabky II dodělat tempomat a jsem s ním nadmíru spokojený. Teď je to ježdění zase příjemnější. Využití je ideální zejména v mojí situaci- do září jsem ještě v bodové tísní.Jízda v obci 1x 54km/h=2000Kč a -2body, 1x67km/h=3000Kč a -3body. Takže jsem od poslední pomoci :prc: a ochrany lol příslušníky PČR hodný.

• 2 týdny později...

Ano este je to aj zabalene v tom sasku od skody

Tak to je teda supr cena :palec2:

Nezabudnite si to po montazi dat aktivovat v riadiacej jednotke.

Ja som dnes zohnal manika co robi origo tempomat aj s montazou za 4000 sk.

• 1 měsíc později...

Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu nabidnout tempomat i s montazi na Roomstera i Fabii II. Cena je 3990kc- na pockani i se zprovoznenim :)

jj ja ho chci, ale penizky budou tka v zari, se ozvu. :palec2:

• 2 měsíce později...

Dnes som montoval v v meste Šaľa Tempomat.Chlapik to mal spravene za hodinu aj 20 minut.Je to odpbornik ak hrom.Robi v automobilke VW BA.Tempomaty montuje prave pre skupiny AUDI,SKODA,VW,SEAT.Presne vedel kde ma plast vylupit aby nieco neposkodil.Cena bola aj s packami aj montazou 4500 Sk.Kto by mal zaujem napiste spravu dam cislo mobilu.

Upraveno od Mikoho

Blahozelam. :) Tak dalsi domotovany tempomatak v R. :)

RomanKo no mal si pravdu je to parada ak nemusim drzat stale nohu na pedali.Vcera som mal moznost to vyskusat po R 1 a D1 ak som sa vracal je to paradicka. :palec2:

Ja tiez mam tempomat montovany v Sali,mozem len doporucit.

Aj ked ja som ho daval z dovodu ze moju Fabku mam na rucne ovladanie.

No som rad Mikoho ze sa ti to paci...je to chytlave a zvyknes si na to ani nevies ako. :) Tak nech sluzi aspon ako mne. :)

JJ tempomat je paradicka, nechal jsem si ho rovnou dat ve vyrobe.

Ja som pri kupe noveho mal limitovany rozpoceat a nkoniec som dobre urobil, bo tempomat ma l 1/3 ceny z vyroby (vratane montaze). :)

No, je fakt, ze v dobe nakupu jsem nevedel, ze jdou sehant bokem. Ptal jsem se kolik by to stalo, kdyz v origo prislusenstvi vyjde na polovic, ale rekli mi, ze s praci by to vyslo draz. Ze se musi rozebrat pulka auta. tak jsem tech 9KKc ozelel. a usetril jinde.

No veru...v originalnom servise vzdy vsetko vyjde drahsie ako z fabriky...ale u sikovnych chalanov ako su tu na fore je to za polovicku a i profesionalnejsie spravene. :) A take tvrdenia ze potom sa to neda uz dorobit...tak na to never...snad len ta panoramaticka strecha. :)

• 3 týdny později...

No on Romanko mel myslim ten tempomat dodelany jako prvni na Slovensku :)

Kdyby mel nekdo zajem, tak muzu nabidnout tempomat i s montazi na Roomstera i Fabii II. Cena je 3990kc- na pockani i se zprovoznenim :)

Beru taky, odkud jsi?

kokos že 4500SK... a ja sa tu nechám ždímať a vypytovať ako by to bolo čo najlacnejšie...

BTW toho z VW poznám, tiež som sa ho pýtal keď som mal novú FI ale tá suma a ked mi povedal že to urobí pri ceste niekde....dovi dopo

Veru veru...mne to robil honza tu v BA a uplne super pracicka...a prisli sme aj ako to namontovat i bez vrtania. :) Zatial tempomat funguje bez problemov...a ta cena... :palec:

Ako každopádne všetka česť keď to Honza urobí bez odobratia palubovky lebo ten prístup je proste katastrofálny.

Nehovoriac o celej tej elektroinštalácii...poctivá FI

dole bol len volant, packy vymena a ten kryt z vonka kde su stierace (nie uplne von...len povytiahnuty)...a stierace. Aspon ak si spravne pamatam...je to uz skoro rok. :)

Upraveno od RomanKo

• 3 týdny později...

Kdyby někdo měl zájem jeden tempomat mi tu zbyl

tak můžu namontovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.