Mikoho Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 (editace) Zdravím, reklamoval som v škode prasknutý lak na fábii. Auto má 11 mesiacov. škoda nechce uznať reklamáciu. Na naliehanie mi merali hrúbku laku a posllai foto do MB aj tak to neuznali. Najhoršie na tom je, že sme s autom nič nerobili. Nič nám nebuchlo do kapoty a nie je prevalený kufor. Na auto dávame pozor a ani vtáčie exkrementy na ňom neboli. Je to prasklina ako, keď praskne sklo. Má niekto ešte nejaký nápad prípadne skúsnosť? Tlačia ma len do klasicekej opravy na poistku. No nič nie je horšie ,ako keď viem, že chyba nie je na mojej strane, ale inde. 36D0BDD7-DD3F-4D55-A42F-00270049F1EB_1_201_a.heic 058A1759-A4D3-4DFB-9B79-DD28045EE512_1_201_a.heic Editováno: 4. Květen 2022, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 (editace) Posudok od znalca, a list od dobreho pravnika zaslat skodovke. Editováno: 4. Květen 2022, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 4. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 myslíš, že to busú akceptovať ? Súdiť sa teda nechcem lebo to by som určite prehral. Posudok asi bude drahý a právnik to môžem zrejme rvno zaplatiť spoluúčasť :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Já dnes zjistil, že se mi začala dost olupovat kapota, tohle jsem neměl ani na dvacetileté Feldě. F3 z roku 17, najeto 160k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 liqid: Auto máš od novoty? Protože to vypadá, že už je to jednou lakované. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Ano, od novoty. Dal jsem to do servisu a uznali mi to na záruku, prý se tato závada občas objeví u základní bílé a modré. Při prohlídce našli podobné poškození i na střeše. Kapota a střecha tedy přelakována v rámci 5 leté garance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 (editace) PSA už neuznává ani vyteklé tlumiče po 5K km bez tahání přes soudy. Vidím stejný trend ignorace výrobních vad i u VW group. Dokud zákazník nemá vůli řešit to soudní cestou, tak přestávají být ochotní řešit reklamace výrobních vad i u zcela nových aut. Editováno: 28. Září 2022, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 @15degren zpět k tématu, tlumiče tady neřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 liqid: Alespoň budeš mít nově nalakovanou kapotu, od kamínků ji máš oťukanou řádně :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Přesně tak, jezdím hlavně dálnici, tam kamínky jen lítají, sklo měním snad každý rok :D Jinak doporučuji, pokud by někdo taky šel na lakování kapoty, si zkontrolovat při předávání slícování. Mně jí usadili křivě, tak jsem ji nechal ještě srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.