Mikoho Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) Zdravím, reklamoval som v škode prasknutý lak na fábii. Auto má 11 mesiacov. škoda nechce uznať reklamáciu. Na naliehanie mi merali hrúbku laku a posllai foto do MB aj tak to neuznali. Najhoršie na tom je, že sme s autom nič nerobili. Nič nám nebuchlo do kapoty a nie je prevalený kufor. Na auto dávame pozor a ani vtáčie exkrementy na ňom neboli. Je to prasklina ako, keď praskne sklo. Má niekto ešte nejaký nápad prípadne skúsnosť? Tlačia ma len do klasicekej opravy na poistku. No nič nie je horšie ,ako keď viem, že chyba nie je na mojej strane, ale inde. 36D0BDD7-DD3F-4D55-A42F-00270049F1EB_1_201_a.heic 058A1759-A4D3-4DFB-9B79-DD28045EE512_1_201_a.heic Edited May 4 by Mikoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlan Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) Posudok od znalca, a list od dobreho pravnika zaslat skodovke. Edited May 4 by atlan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoho Posted May 4 Author Share Posted May 4 myslíš, že to busú akceptovať ? Súdiť sa teda nechcem lebo to by som určite prehral. Posudok asi bude drahý a právnik to môžem zrejme rvno zaplatiť spoluúčasť :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts