Publikováno Květen 8, 20223 r Ahoj ve spolek, řeším bouchání přes nerovnosti. Zejména ve městě na kostkách nebo panelové cestě od přední nápravy. Vyměnil jsem DCC tlumiče (origo - nové) s horním uložením, pružiny, stab. tyčky i puky v ramenou. Stabilizátor jako takový je naprosto tuhý. Zkontroloval jsem i brzdy a desky sedí dobře. Nenapadá vás něco? Díky! Vlákna jsem prošel ale bohužel jsem nenašel s podobným problémem.
Květen 8, 20223 r Co zkontrolovat jestli jsou dotazeny klouby v naboji ? Jednou se mi to bohuzel stalo sice na rapidu, ale chtel sem povolit stredovou matku a jak je to pojisteny zoubkama tak jsem myslel ze mam velkej orech a preskakuje. No orech byl.dobrej a tak jsem o par otacek povolil matku a pak prislo prave to klepani, kdy se homokloub hejbala a tim se dojebal i zavit a nakonec jsem ho musel vymenit.
Květen 9, 20223 r Autor před 58 minutami, Deliberator napsal: To vypada ze ti vypadne napravnice ty kraso Jo, je to výborný. :D
Červen 7, 20223 r Autor V 10. 5. 2022 na 5:39, p2p napsal: Dotahoval jsi srouby na silemblocich kdyz byly kola na zemi??? Jestli ne, ... Ano, na zemi.
Červen 7, 20223 r Autor V 10. 5. 2022 na 6:18, dfga napsal: Niečo je povolené, hrkoce to strasne Ale co? :D
Červen 7, 20223 r ide to 100 percent spredu? takto klepe často riadenie záleží aj či tie predné silenty menil , inak treba povoliť na geometrii ... ja to mažem origo masťou a pekne ich pretočí pri dosadnutí kolesa Upraveno Červen 7, 20223 r od suri.
Listopad 1, 20222 r V 8. 5. 2022 na 19:44, MH_KH napsal: Ahoj ve spolek, řeším bouchání přes nerovnosti. Zejména ve městě na kostkách nebo panelové cestě od přední nápravy. Vyměnil jsem DCC tlumiče (origo - nové) s horním uložením, pružiny, stab. tyčky i puky v ramenou. Stabilizátor jako takový je naprosto tuhý. Zkontroloval jsem i brzdy a desky sedí dobře. Nenapadá vás něco? Díky! Vlákna jsem prošel ale bohužel jsem nenašel s podobným problémem. zdravim Pane aj ste na dany problem prisli???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.