MH_KH Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Ahoj ve spolek, řeším bouchání přes nerovnosti. Zejména ve městě na kostkách nebo panelové cestě od přední nápravy. Vyměnil jsem DCC tlumiče (origo - nové) s horním uložením, pružiny, stab. tyčky i puky v ramenou. Stabilizátor jako takový je naprosto tuhý. Zkontroloval jsem i brzdy a desky sedí dobře. Nenapadá vás něco? Díky! Vlákna jsem prošel ale bohužel jsem nenašel s podobným problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Co zkontrolovat jestli jsou dotazeny klouby v naboji ? Jednou se mi to bohuzel stalo sice na rapidu, ale chtel sem povolit stredovou matku a jak je to pojisteny zoubkama tak jsem myslel ze mam velkej orech a preskakuje. No orech byl.dobrej a tak jsem o par otacek povolil matku a pak prislo prave to klepani, kdy se homokloub hejbala a tim se dojebal i zavit a nakonec jsem ho musel vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MH_KH Vloženo 9. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Přidávám video pro lepší představu. 132310746_Superb3klepani.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 To vypada ze ti vypadne napravnice ty kraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MH_KH Vloženo 9. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 před 58 minutami, Deliberator napsal: To vypada ze ti vypadne napravnice ty kraso Jo, je to výborný. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Dotahoval jsi srouby na silemblocich kdyz byly kola na zemi??? Jestli ne, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Niečo je povolené, hrkoce to strasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MH_KH Vloženo 7. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 V 10. 5. 2022 na 5:39, p2p napsal: Dotahoval jsi srouby na silemblocich kdyz byly kola na zemi??? Jestli ne, ... Ano, na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MH_KH Vloženo 7. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 V 10. 5. 2022 na 6:18, dfga napsal: Niečo je povolené, hrkoce to strasne Ale co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 (editace) ide to 100 percent spredu? takto klepe často riadenie záleží aj či tie predné silenty menil , inak treba povoliť na geometrii ... ja to mažem origo masťou a pekne ich pretočí pri dosadnutí kolesa Editováno: 7. Červen 2022, autor: suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 V 8. 5. 2022 na 19:44, MH_KH napsal: Ahoj ve spolek, řeším bouchání přes nerovnosti. Zejména ve městě na kostkách nebo panelové cestě od přední nápravy. Vyměnil jsem DCC tlumiče (origo - nové) s horním uložením, pružiny, stab. tyčky i puky v ramenou. Stabilizátor jako takový je naprosto tuhý. Zkontroloval jsem i brzdy a desky sedí dobře. Nenapadá vás něco? Díky! Vlákna jsem prošel ale bohužel jsem nenašel s podobným problémem. zdravim Pane aj ste na dany problem prisli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.