Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, na taťkově O3 je možnost přepnout nezávislé topení na "větrání". Vzhledem k teplotám už bych to taky někdy ocenil. Na O4 jsem to v Infotainmentu prostě nenašel. Ani v aplikaci Connect. Tak nevím jestli jsem slepý, nebo to na O4 není? Poradil byc někdo? :)

Vloženo

Ještě jsem se koukal do návodu a je tam toto: 

image.thumb.png.e5d8761ca2bac604e01fb6670c2ae0bf.png

Chápu to teda tak, že se nenastavuje větrání/topení, ale podle teploty - pokud je venku nižší než natavená, tak to topí a pokud vyšší tak větrá? 

Vloženo

Ano, mělo by to tak být. Stejně jako když si nastavuješ klimu a měníš teplotu. V závisloti na okolní teplotě mění šipky na displeji barvu podle toho, jestli auto bude vzduch ohřívat nebo pouštět studenější z venku a ochlazovat, podle nastavené teploty.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

No někdo v tom třeba vidí zjednodušení. Nemusíš řešit jestli máš nastavené větrání nebo topení. Nastavis 18 stupňů a je to. 

A ano funguje to tak. Už jsme to párkrát přes parno zkoušel. V apce se objeví "větrání zapnuto" místo topení. 

• o 1 rok později...
Vloženo

Vzhľadom na to, že ja to mám u S3 po FL, povedal by som, že u O4 to bude od začiatku, ale to je iba moja (možno nesprávna) dedukcia.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...