petersony Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Dobrý den, mám dotaz k funkci AirCare, kterou je možné zapnout v ručním nastavení klimatizace Climatronic. Po přepnutí do manuálního nastavení je možné zvolit položku AirCare a tuto pak aktivovat. Jedná se o nějaký doplňkový filtr, který se musí zařadit vždy ručně? Pokud je to filtr, proč není automaticky zařazen po zapnutí automatické klimatizace a musí se vždy zapnout přes manuální ovládání? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2020-03-31-climatronic-nejen-pro-alergiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersony Vloženo 23. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 (editace) Diky za info, tento článek jsem četl při shánění informací ohledně AirCare. Nicméně jsem spíše zvědavý na praktickou zkušenost. Zajímalo by mne rovněž, zda při vypnutí Climatronic (OFF), je standardně zajištěn přístup vnějšího vzduchu do kabiny a pokud ano, uplatňuje se filtr AirCare nebo je vždy podmíněn zapnutím klimatizace a manuální aktivací této položky v menu? Díky. Editováno: 23. Květen 2022, autor: petersony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 AirCare se mi občas (soudě podle oranžového nápisu v menu klimy) aktivuje sám, mám tam určité úpravy od ferdy - není to vždy. AUTO nepoužívám, tak píšu o manuálu. Když je A/C ve stavu OFF, tak proudí jen troška vzduchu celkem neurčité teploty (nelze říct, jestli v zimě jde přes teplovodní výměník/jak moc, ale jedná se o vzduch, který narazí do vozu ("průvan"). Možná jde i nastavit "AirCare always on", bez tamtoho zásahu jsem musel aktivovat vždy ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 AirCare není žádný dodatečný filtr, je to jen funkce klimatizace. V principu aktivuje vnitřní okruh a jednou za čas ho deaktivuje, aby byl zajištěn přístup čerstvého vzduchu do kabiny. Toť vše. Defaultně je po každém startu deaktivovaná, lze ji aktivovat manuálně. Pokud vím, dá se kódováním nastavit "vždy aktivní". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 (editace) Filtr sice ne, ale čidlo kvality vzduchu navíc tam je + záleží na jednotce climatronicu. V mém případě nemám ani jedno, takže i Ferda řekl, že to nejde aktivovat. Editováno: 11. Červenec 2022, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.