Martin Petras Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Ahoj, konečně je Supík doma. Jsem trochu pacient na opatrnost a chtěl bych proto dát kessy klíč do nějakého krytu či pouzdra. Klíč je po předchozím majiteli netknutý, tak bych to chtěl zachovat. Nějaké tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Ahoj, já mám přímo od škody a drží dobře a můžeš si tak vybrat jaké chceš prošití jestli černé nebo bilé nití… stejnak klíč moc nevyuživám.. mám ho totiž v kapse. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 30. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Jo na to jsem koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 (editace) Nebo je pak možnost z alliexpresu Editováno: 30. Květen 2022, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Jj presne... Jedine Aliexpress,majú tam toho stovky druhov a za zlomok ceny čo u nás... Moja zbierka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 31. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Taky jsem zkusil, ale je to na dva měsíce vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Ako to myslíš? Doprava alebo kvalita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 31. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Doprava. Jsem tam platinovej user ale ted ta doprava je psycho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Ja som tiež Platinum Member,ale s dopravou je to v pohode... Povedal by som že sa to zlepšilo tým VAT poplatkom (DPH) Niektoré objednávky mi prídu aj za 2-3tyzdne.Uz mi tovar prišiel aj za týždeň. Najviac som čakal asi 5tyzdnov Inak pohoda,ale záleží aj čo objednávaš,a odkiaľ,lebo niektoré položky už majú aj v EU skladoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 31. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Jj a někde nabízejí 7-day delivery, ale kryt na klíče ani jeden 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Nic jiného nezbývá jen čekat,ale také mi přišél balik do 10 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 (editace) Používám z Aliexpresu už od února 2020 tuto klíčenku/obal, nosím na poutku u riflí nebo v kapse saka, či bundy. Mám na tom i klíč od domu, uvitř mám ten celoplastový klíček bez chromu, který je mnohem lehčí na nošení. Jedná se sice o dražší klíčenku/obal, ale kvalita je perfektní. Editováno: 31. Květen 2022, autor: guest100 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenixx Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna ma niekto odporucanie na dobre puzdro na kluc - nie KESSY, klasicka vystrelovacka ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.