Publikováno Červen 12, 20223 r Čaute, hľadám nejake fotky v dobrom rozlíšení týchto diskov na autách, lebo na nete niesú skoro žiadne a tie čo sú, sú v takom rozlíšení, že tam nevidno ani ň.
Červen 12, 20223 r Zkus projet autoscout24.de někteří prodejci fotí dobře. Prohrabu sbírku, něco pak vložím.
Červen 12, 20223 r Autor 10 minutes ago, Jan R. said: Zkus projet autoscout24.de někteří prodejci fotí dobře. Prohrabu sbírku, něco pak vložím. No prebehol som všetky oktávky od r.v. 2020 a bolo tam zopár Brag ale inak nič z toho čo hľadám.
Květen 22, 20241 r S příchodem faceliftu se objevil nový typ 18" disků Avior a vzhledem k tomu ,že jsem něco takového hledal, tak už jsou na autě...
Květen 25, 20241 r Autor On 5/22/2024 at 7:41 PM, bunicek said: S příchodem faceliftu se objevil nový typ 18" disků Avior a vzhledem k tomu ,že jsem něco takového hledal, tak už jsou na autě... Tak toto je brutálne, už cítim ako mi peniaze miznú z účtu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.