bropol Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 Takže to chápu správně, že i když mám Dataplug třeba logem třeba Seat, můžu jej použít ve škodovce i s aplikací Škoda connect lite nebo je možné jej použít ve škodovce jen s aplikací pro Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 funguje někomu připojení k aplikaci??? Po několika dnech se mi aplikace odpojila a teď už asi 14 nelze připojit. Nemáte někdo nějaký návod jak na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elzamando Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Ano, funguje, alespoň mě jo. Jen jsem se musel po aktualizaci apky znovu přihlásit ke svému účtu. Navrhuji zkontrolovat aktualizace (telefonu i aplikace), případně vypnout a zapnout telefon a znovu spustit apku. Jinak to samé udělejte u toho Dataplugu (odpojte a znovu připojte) a přes BT ho znovu připojte k apce. Alespoň u mě to tak funguje. Jinak jediné, co nejde v apce u mě je, že nelze zálohovat data - hlásí to chybu připojení, ač připojení je ok, ale to nešlo ani předtím. Takže zkuste postup, co jsem popsal, snad to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Tohle všechno jsem již udělal a dokonce i opakovaně. A nic. To jste asi jeden z mála šťastných. Problém co já má více lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elzamando Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) A máte Android nebo iOS ? Jedině zkusit ještě odinstalovat apku, znovu instalovat a zkusit se znovu přihlásit, určitě by se to mělo chytit. Taky to po aktualizaci apky před několika týdny nevypadalo, že mě to hned přihlásí, ale nějak se to spojilo a funguje to. Samozřejmě zapnutý data na mobilu a povolení všech dat v apce. Jinak mluvím o iPhone, bohužel Android nemám jak vyzkoušet. Editováno: 11. Březen 2023, autor: elzamando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Já mám android a jak jsem psal, vše co píšete je už vyzkoušeno, však bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elzamando Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 ok, rozumím. Vím, že se to tady už řešilo, bude to chyba na straně programátora. Zkuste kontaktovat vývojáře aplikace na connect.lite@skoda-auto.cz. Sice nereagují okamžitě, ale moje připomínky k funkcím zahrnuli do další aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 12. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 (editace) Mě to taky nefunguje - od té doby co dělali aktualizaci serveru. Už se sice můžu přihlásit, ale pak to hned začne synchronizovat data, a to se vždy zasekne u 10% s chybou "máte špatné připojení k internetu" (lol), poté mě to odhlásí a řekne že nemůžu používat některé funkce protože nejsem přihlášený. Zkoušeno na dvou Android telefonech, vše aktualizované a ve druhém byla instalace od nuly. Už jsem to tak trochu vzdal - jen jednou za čas to otevřu jestli to náhodou nezačlo fungovat.. Editováno: 15. Březen 2023, autor: lukas_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josik Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Mám stejné zkušenosti jako Lukáš, psal jsem na podporu a prý na tom pracují, že musíme vydržet tak uvidíme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Taky se musím přidat k těm, kterým to nefunguje. Chová se to přesně jak psal Lukáš. Jsem zvědavý, jestli s tím něco udělají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 (editace) Tak dnes pokus o připojení OBD adaptéru. Telefon se tvrdošíjně přes BT prioritně připojuje na infotainment. Když jsem spárování zrušil, tak si ho hned vytvoří zpět..... Editováno: 19. Březen 2023, autor: Guppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 A v čom je problém? Bežný mobil vie byť cez BT pripojený k niekoľkým zariadeniam súčasne.... infotainment s Dataplugom sa nijak nebijú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 (editace) Mně DataPlug funguje spolehlivě i po aktualizaci. Vypozoroval jsem ale, že jakmile připojím telefon ke Smart Link přes Apple CarPlay (kabelem), spojení se Škoda Connect LITE přes BT se přeruší je potřeba znovu spárovat (otevřít APP při zapnutém zapalování), jinak aplikace nezaznamenává data (jízdy). Editováno: 20. Březen 2023, autor: dafro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 20. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Mnojo na Apple to jede, zkoušel jsem to někdy předevčírem na iPadu, aplikaci nainstaloval, přihlásil se, synchronizovalo se to. Jen teda se mi zdálo že nějaké jízdy tam chybí. Bohužel telefon mám Android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsykora Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 (editace) Dobrý den, nevíte, zda by tato aplikace fungovala i bez DataPlugu? Neposílá tyto informace i infotainment v nových vozech, jako je Octavia 4 atd. Bude mi končit datový plán pro verzi Škoda connect a online data nepotřebuji, tak tato lite aplikace by mi bohatě stačila. Děkuji Edit: Koukám, že ten DataPlug ani pro Škoda Octavia 4 nejde. Editováno: 24. Květen 2023, autor: michalsykora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan353 Vloženo 2. Října Sdílet Vloženo 2. Října Ahojte aplikacia sa ruší za pol roka. Neviete ako to bude ďalej. Podľa info to prestane fungovať všetky užívateľské data zmažu. Chcel by som to pouzivat ďalej 😬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 7. Října Autor Sdílet Vloženo 7. Října Taky bych to rad pouzival dal, offline, ani ted nepouzivam zadne online funkce, nebo o tom nevim. Nutne to nepotrebuju, ale obcas nakouknu na trasu a statistiky, nebo i na achievmenty Vsiml jsem si ze se mi aktualizovala, protoze ikonka dostala novou zelenou Skoda barvu, a je tam to velke upozorneni... Kazdopadne, mozne reseni vidim v tom najit si na apk mirror nebo nekde jinde starsi verzi aplikace ve formatu .APK a tu pak nainstalovat a neaktualizovat. Tahle nova verze totiz urcite bude mit naprogramovanou stopku a po tom datu se vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Ak nejaka taka verzia a moznost vobec bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan353 Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října Píšu ze zmažu všetky dáta a údaje. Takže myslím ze to nepôjde vôbec. Je niečo podobné?? Neviete o niečom? Pozeral som sú aj iné čínske zariadenia do obd len ktore funguje podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.