Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak vyndat sklo z vnějšího zrcátka (v elektrice s vyhříváním) ta aby neprasklo a nepodřej jsem lak rámečku?

Dík

No chce to grif. Opravdu velmi rádo to praskne. Co nejvíc ho vytočit a vsunout dovnitř nejlépe plechový plátek.

Tohle je muj udelator... Vyklopit sklo co nejvic, pak tam strcit prsty, lehce jeste vyhnout (s citem), zastrcit udelator a pomoci te spodni hrany vyhaknout zacvaky.

Jsou vzdycky 2 u sebe, viz. obr niz.

post-5-1164445526.jpg

Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice.

Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo.

post-5-1164445653.jpg

Upraveno od Maverick

• Autor

Dík moc za pomoc. Zkusím napodobit ten udělátor, ale navím jaj napodobit tu rez :D :laugh.gif

MichalJ: Ta rez je hrozne dulezita, jestli nemas podobnej material, ani to nezkousej... :p

ja som tie uchyty vyklopil obicajnym skrutkovacom... :t

na oboch zrkadlach a bez prasknutia...

fuj! Ked písem obicajnym tak mam na mysli obycajnym .....

blbá gramatika....

• 11 měsíců později...
Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice.

k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...

taky se chystam na takovou akci chci tam dat jen vyhrivane skla, a ty dva plisky to neni vyhrivani, na vyhrivani jsou tam dva fastony

k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...

Na co jsou ty dva plisky netusim, s elektrikou to ale nema nic spolecnyho. Mozna nejake napruzeni proti vybracim, fakt netusim...

to asi bude ono. btw nevite nahodou cenu a cislo toho leveho zrcatka vyhrivaneho?

ted jsem si na to vzpomel, ze mi to nebezi a zaclo byt zrovna hnusne pocasi. takze predpokladam, ze ani opravovat nebudu, pac mi to pri vyndavani praskne :-/

neznackove za 250kc

Ja som na starom origo nevyhrievanom ľavom skle nemal žiaden ten pliešok. :huh: Na novom neorigo vyhrievanom bol jeden ale s plastu a aj ten som musel skrátiť na polovicu,lebo sa to sklo nedalo nastaviť doľava tak ako som potreboval.Keby som sedel vpravo,tak by to bolo akurát,ale z miesta vodiča som videl v polke zrkadla auto.

• 2 roky později...

ahoj nebudu zakladat nove tema, tak se zeptam tu , mam praskle sklo v levem zrcatku a shanim prave takoveto jako mas na fotce, nevyhrivane , ve skodovce za nej chteji 650 kc, da se nekde sehnat levneji ? a jake je objednaci cislo a pripadne nejaky odkaz na levnou variantu :-) byli byste moc hodny, předem dik

Mira

chtel sem prave nove, ale je pravda ze mozna nejake pouzite stacit bude

Albín: tak levne ? hmm a pujde do Fabie comfort ? nevim jestli to stou páčkou so mam ve Fabce je eletricke :D sem vtom trosku lamak :-)

Ty skla by měly být u všech Fabii stejný. Bez rozdílu výbavy a zda je vyhřívané nebo ne.

• 3 týdny později...

nejako to prehanate s tym nastrojmi ja to vyberam Nozikom ..stara dobra rybicka .. a vy tu vytvarate nastroje a este sa mi nestalo ze by nieco prasklo alebo zlomilo :) netreba sa toho bat :)

Upraveno od Lukas1450

• 1 měsíc později...

Kupoval jsem nové sklo a taky řešil otázku jak sundat to staré. Našel jsem v dílenské příručce návod jak jednoduše sundat kryt zrcátka a sundání skla pak už zvládne každý levou zadní bez všemožných udělátek :palec2:

download

• 9 měsíců později...

ty hacky se daji dobre vyndat otvirakem na nozi ;) kyz to delas v nizky teplote je dobry si to nahrat fenem aby to neprasklo :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.