technikus Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami A tohle? 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Technikus. Ted jsem nakonfiguroval presne tu stejnou co jsem objednal 4.2.2025 a cena na korunu stejna a zadna tabulka s precenovanim se neukazala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami (editace) Si vymaž dočasné soubory prohlížeče. Konfigurátor nemá nové ceny a proto vidíš co vidíš. Ukazuje mi to na mobilu i z PC. Editováno: před 11 hodinami, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Pořád to tam je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Ne pro tu moji konfiguraci to tam opravdu neni. I kdyz jsem si stáhl novy cenik, tak ta cena je stejna jako kdyz jsem auto objednaval zacatkem unora 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Ano, tvoje konfigurace CN8SKNSS sedí aktuální stav konfigurátoru (zatím ukazuje stále ceny dle ceníku 2/2025) vs ceník 5/2025. Je až skoro neuvěřitelné, že jsi trefil konfiguraci, se kterou se cenově vůbec nehýbalo. Combi 1,5 TSI/110 kW 7stupňová automatická DSG Exclusive Selection 939.900 Kč a příplatky Modrá Race metalíza 16.000 Kč Becrux 19" leštěná 15.500 Kč Služba Škoda Prodloužená záruka na 5 let, do 100 000 km 14.000 Kč Suite Cognac 0 Kč Editováno: před 3 hodinami, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.