Anderson Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Ahoj všichni, dávám na vědomí že na mém vozidle Škoda Scala 1.0 81KW r.v. 4/2021 proběhla Servisní akce : 90U4099001 Panel přístrojů-pojistka kr 01 Auto šlo na reklamaci kvůli něčemu jinému. A tohle se jim tam rovnou objevilo v zakázkovém listě. Zřejmě to nesvolávají ale udělají až tam člověk přijde s něčím co vyžaduje servis. Pokud máte někdo k tomu poznatky napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Už z názvu "Servisní akce" je zřejmé, že to není svolávací... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 Zdravím. Mám scalu vyrobenou jako ty 4/21 a tuto servisní akci mi budou dělat teď ve středu. Bylo mi řečeno že ve chvíli kdy pojistka "přestane fungovat" tak přestanou fungovat budíky, kontrolky atp. Na přístrojovém štítu. Odvětil jsem že "takže auto nebude ukazovat rychlost atp ale pojede ne?" a servisák říkal že "nee že by auto nejelo". Samotná výměna pojistky je prej otázka cca 2 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 Týká se to jen analog budíků nebo i digital? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 To jsem se bohužel neptal. Já mám analog, takže těch se to týká určitě. U Digitalu netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 29. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 @Adam2021Díky za bližší info. To mě osobně nic neřekli. Ta pojistka je pak kde (číslo pozice) ? Neříkali ? @Znedlobjá osobně mám taky analog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam2021 Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Na číslo pozice jsem se neptal. Bylo mi řečeno že někde pod volantem a výměna zabere cca 2 minutky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Taky se týká mé scaly 12/21 1.0tsi 81 analog budíky. Příští týden ve čtvrtek jdu na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 12. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 @Petr AMFŘekli tě k tomu něco bližšího ? Třeba kde přesně ta pojistka pod volantem je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Teď se to začalo řešit u Kamiqa - pojistka 5A aby se nepřehříval display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 Bohužel neřekli, řešil jsem vícero věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.