mr.pecoun Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 uz ste stim nekdo jel ?? jak se chova prevodovka a tak..... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 nebo nemate nekdo fotku jak to v tom aute vypada ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ako to jazdí, tak na toto som zvedavý aj ja. Ale to nebude tak obvyklá kombinácia, tak veľmi neverím, že sa bude dať vyskúšať. Možno až vo FII, predsa len Roomov sa predá pomerne málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 pro me je to uz pase, koupil sem si roomstera bez automatu.(docela sem se toho bal,a navic neni nikde k vyzkouseni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomstřík Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Zde je fotka automatu v Roomstru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 V autorizovaném servisu-prodejně mi tvrdili, že tento automat je dvouspojkový DSG. Nevíte někdo, jestli je to skutečně pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No to skutecne neni - je to normalni Tiptronic, tedy klasicky automat a moznosti manualni volby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomstřík Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ještě jedna fotka Roomstra s automatem. Jinak více zde: http://www.autokaleidoskop.cz/Novinky/Skod...-pro-volny-cas/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 To chcete rict ze budu prvni, kdo to koupi? Zvlastni je, ze me od toho odrazuji i v autosalonu a misto 1.6 s tiptronicem mi cpou neslusne predrazeny turbodehet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 kamarat co robi v nemenovanom motoristickom casopise s tym jazdil a povedal ze ta automatika totalne degraduje ten motor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Tu je zaujímavá recenzia na Roomster 1.6 s automatom http://magazin.auto.cz/testy/skoda-roomste...-tiptronic.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Tu je zaujímavá recenzia na Roomster 1.6 s automatom http://magazin.auto.cz/testy/skoda-roomste...-tiptronic.html cital som Igor, zaujimave .... hold asi chlapci v tom nemenovanom slovensko-medzinarodnom casopisekde mi robi kamarat su velmi zhyckani ked hodnotili automat zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrk1 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tu je zaujímavá recenzia na Roomster 1.6 s automatom http://magazin.auto.cz/testy/skoda-roomste...-tiptronic.html Z té recenze mě překvapila informace, že motor 1.6 má variabilní časování ventilů. Proč by se škodavka o tom nikde nezmínila? Zajímavé .. Víte o tom někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tu je zaujímavá recenzia na Roomster 1.6 s automatom http://magazin.auto.cz/testy/skoda-roomste...-tiptronic.html cital som Igor, zaujimave .... hold asi chlapci v tom nemenovanom slovensko-medzinarodnom casopisekde mi robi kamarat su velmi zhyckani ked hodnotili automat zle Já s Tiptronicem jezdím a nemohu si na řazení stěžovat. Synchronizace práce s plynovým pedálem umožňuje i inteligentní přeřazování a sledujete-li přitom otáčkoměr, tak se dostanete na velmi slušnou spotřebu. Za 2500 ujetých km jsem na průměrné spotřebě 7,2 a to jezdím tak 30-40% po městě. Dnes jsem jel 120 km v mírně kopcovitém terénu s průměrnou rychlostí 59 km/h a průměrnou spotřebou 6,3 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olympic Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) To chcete rict ze budu prvni, kdo to koupi? Zvlastni je, ze me od toho odrazuji i v autosalonu a misto 1.6 s tiptronicem mi cpou neslusne predrazeny turbodehet. V půlce léta jsem se rozhodoval, jestli si koupím Roomstera s automatem. Ovšem problém nastal se zkušební jízdou. Oni ho v té době nikde neměli. Nakonec jsem volil kompromis a prodejce z Plzně mně vlastní péčí odvezl do zákaznického centra v MB, kde měli k dispozici krátkou novou Fabii s automatem. Po ujetí trasy MB-Kosmonosy-na dálnici a po ní zpět do MB- bych si nedovolil žádné zásadní závěry. Nikdy před tím jsem s automatem nejel a tak jsem jel poměrně opatrně. Pokud jde o první dojem, byl jsem příjemně překvapen! Nezaznamenal jsem nějaké trhání při přeřazování, auto jelo plynule.Kupodivu jsem neměl moc snahu používat levou nohu, zato pravá ruka mi co chvíli mimoděk sjížděla na řadící páku! :-) Jak se píše v jedné recenzi tady, moc mně překvapilo, že jsem po městě jel na "pětku" a motor se tvářil spokojeně. Nějaké prudší sešlápnutí plynu jsem zkusil jednou na dálnici a motor ochotně přidal. Opakuji: šlo o zkušební jízdu a potřeboval jsem si udělat ten první dojem, ne přebírat neověřené (možná rádoby) zasvěcené soudy. Velmi zajímavé bylo, když jsem si zkusil tzv. sekvenční řazení (pak je k dispozici 5 r.st.). Stačilo lehce ťuknout do páky a bylo přeřazeno. Svižně, měkce, žádné ječení motoru a trhavá jízda. Závěr: automat na mně udělal příjemný dojem. Tady je auto s automatem pořád ještě rarita, ale stejné převodovky jsou osazeny do velkého množství vozů ve světě. Navíc se mi zdá, že někteří kritici automat v životě neřídili a přitom o tom "zasvěceně" mluví. Já jsem si vůz s automatem objednal a těším se na konec září. P.S. Docela jsem zvědavý, jestli se mi to někdo pokusí znechutit... Editováno: 16. Srpen 2007, autor: olympic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Tak uz mam rumcajse doma. Zkousel jsem tempomat v padesatce v obci. Chova se vskutku zajimave - kdyz chci na tlacitku zvysit rychlost a chvilku ho podrzim, chce se auto zblaznit. Je to jako bych ostre dupnul na plyn, okamzite to podradi o 2-3 rychlosti, motor zavyje jak postreleny vlk a auto vyrazi takrka nekontrolovatelne vpred. Dela vam to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Tak uz mam rumcajse doma. Zkousel jsem tempomat v padesatce v obci. Chova se vskutku zajimave - kdyz chci na tlacitku zvysit rychlost a chvilku ho podrzim, chce se auto zblaznit. Je to jako bych ostre dupnul na plyn, okamzite to podradi o 2-3 rychlosti, motor zavyje jak postreleny vlk a auto vyrazi takrka nekontrolovatelne vpred. Dela vam to taky? Jojo tohle mi dělal tempomat také. Dnes už přidávám zásadně nohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tak uz mam rumcajse doma. Zkousel jsem tempomat v padesatce v obci. Chova se vskutku zajimave - kdyz chci na tlacitku zvysit rychlost a chvilku ho podrzim, chce se auto zblaznit. Je to jako bych ostre dupnul na plyn, okamzite to podradi o 2-3 rychlosti, motor zavyje jak postreleny vlk a auto vyrazi takrka nekontrolovatelne vpred. Dela vam to taky? Jojo tohle mi dělal tempomat také. Dnes už přidávám zásadně nohou. Tak fajn, to jsem rad ze to neni na RMA, uz tak jsem na auto cekal pul roku ) Prisel jsem na to, ze pri nizsich rychlostech se to tlacitko nesmi drzet, ale staci ho kratce zmacknout. Vetsinou to zrychli jen o kousek. Nicmene zrychlit z 50 na 70 jde opravdu jedine nohou. Zatim mam najeto jen cca 250km, ale uz bych nemenil, ani za Octavii II (testoval jsem i jeji automat) Ted se ukrutne dobre bavim tim, ze jezdim podle predpisu, zejmena v obci. S tempomatem a automatem mam dost casu sledovat v zrcatku nasrane a vystresovane xichty, co by me nejradsi smetly z cesty Mimochodem, vyhled z vozu byl pro me opravdu velkym prekvapenim. To jsem necekal. Oproti Fabii je vyhled vylozene paradni, velke zrcadla, velke zadni okno, vyse usazena sedadla, proste parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak uz mam rumcajse doma. Zkousel jsem tempomat v padesatce v obci. Chova se vskutku zajimave - kdyz chci na tlacitku zvysit rychlost a chvilku ho podrzim, chce se auto zblaznit. Je to jako bych ostre dupnul na plyn, okamzite to podradi o 2-3 rychlosti, motor zavyje jak postreleny vlk a auto vyrazi takrka nekontrolovatelne vpred. Dela vam to taky? Jojo tohle mi dělal tempomat také. Dnes už přidávám zásadně nohou. Tak fajn, to jsem rad ze to neni na RMA, uz tak jsem na auto cekal pul roku ) Prisel jsem na to, ze pri nizsich rychlostech se to tlacitko nesmi drzet, ale staci ho kratce zmacknout. Vetsinou to zrychli jen o kousek. Nicmene zrychlit z 50 na 70 jde opravdu jedine nohou. Zatim mam najeto jen cca 250km, ale uz bych nemenil, ani za Octavii II (testoval jsem i jeji automat) Ted se ukrutne dobre bavim tim, ze jezdim podle predpisu, zejmena v obci. S tempomatem a automatem mam dost casu sledovat v zrcatku nasrane a vystresovane xichty, co by me nejradsi smetly z cesty Mimochodem, vyhled z vozu byl pro me opravdu velkym prekvapenim. To jsem necekal. Oproti Fabii je vyhled vylozene paradni, velke zrcadla, velke zadni okno, vyse usazena sedadla, proste parada. S tím dodržováním pravidel máš pravdu. Vede to jednoznačně k zlepšení nálady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ahoj Aaron71,koukam, ze mas Scouta 1.6 v tiptronicu,hodne o nem uvazuju, tak se chci zeptat, jak to jezdi, pouzivas automat nebo si i radis? Co spotreba ve meste? A priplatil sis za 17? Co bys doporucil jeste priplati za vybavu...dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ahoj Aaron71,koukam, ze mas Scouta 1.6 v tiptronicu,hodne o nem uvazuju, tak se chci zeptat, jak to jezdi, pouzivas automat nebo si i radis? Co spotreba ve meste? A priplatil sis za 17? Co bys doporucil jeste priplati za vybavu...dik za info Kup si to je fajn. Spotřeba je v průměru 7,2 ve městě o půl litru víc. Manuální řazení používám jen při podřazování a mám 17 pacová kola, i když teĎ mám zimní a ty jsou 16. Určitě využiješ tempomat, klimu a v zimě přijde vhod vyhřívání sedadel. Já mám ještě síťový program v kufru a CD Changer s navigací a hands free. To je vše. Příjemnou zábavu a ať slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 a jeste jeden dotazek, jak ty 17 kola, jsou to lepsi jizdni vlastnosti oproti 16? Jestli to neni na tech 17 vyrazne tvrdsi a kazda nerovnost je znat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 a jeste jeden dotazek, jak ty 17 kola, jsou to lepsi jizdni vlastnosti oproti 16? Jestli to neni na tech 17 vyrazne tvrdsi a kazda nerovnost je znat? Teď mám zimní gumy 16 a znát to je, ale ty 17ky jsou krásné i když pravda je, že je to tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakioda Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 V půlce léta jsem se rozhodoval, jestli si koupím Roomstera s automatem. Ovšem problém nastal se zkušební jízdou. Oni ho v té době nikde neměli. Nakonec jsem volil kompromis a prodejce z Plzně mně vlastní péčí odvezl do zákaznického centra v MB, kde měli k dispozici krátkou novou Fabii s automatem. Po ujetí trasy MB-Kosmonosy-na dálnici a po ní zpět do MB- bych si nedovolil žádné zásadní závěry. Nikdy před tím jsem s automatem nejel a tak jsem jel poměrně opatrně. Pokud jde o první dojem, byl jsem příjemně překvapen! Nezaznamenal jsem nějaké trhání při přeřazování, auto jelo plynule.Kupodivu jsem neměl moc snahu používat levou nohu, zato pravá ruka mi co chvíli mimoděk sjížděla na řadící páku! :-) Jak se píše v jedné recenzi tady, moc mně překvapilo, že jsem po městě jel na "pětku" a motor se tvářil spokojeně. Nějaké prudší sešlápnutí plynu jsem zkusil jednou na dálnici a motor ochotně přidal. Opakuji: šlo o zkušební jízdu a potřeboval jsem si udělat ten první dojem, ne přebírat neověřené (možná rádoby) zasvěcené soudy. Velmi zajímavé bylo, když jsem si zkusil tzv. sekvenční řazení (pak je k dispozici 5 r.st.). Stačilo lehce ťuknout do páky a bylo přeřazeno. Svižně, měkce, žádné ječení motoru a trhavá jízda. Závěr: automat na mně udělal příjemný dojem. Tady je auto s automatem pořád ještě rarita, ale stejné převodovky jsou osazeny do velkého množství vozů ve světě. Navíc se mi zdá, že někteří kritici automat v životě neřídili a přitom o tom "zasvěceně" mluví. Já jsem si vůz s automatem objednal a těším se na konec září. P.S. Docela jsem zvědavý, jestli se mi to někdo pokusí znechutit... Ahoj olympic, zacal som uvazovat o tejto variante a zaujimaju ma tvoje polrocne skusenosti, hlavne ako sa chova automat ,motor,pri nalozeni auta 4 ludmi,batozinov, na okreskach, na dialnici pri potrebe zrychlit z 90 na 130Km/h, aku spotrebu dosahujes pri beznom jazdeni,atd. vopred diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.