Přejít na obsah

petrk1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení petrk1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Chci se zeptat, nemáte někdo dodatečně montované podélníky (hagusy) na krátkou Fabi II. U Neumana mi to nabízejí za 5 tis., ale prý to ještě na toto auto nedávali. Musí si to oměřit. Je mi divný, že to ještě nikdo nemá. Nebude problém s porušením tuhosti střechy? Na staré krátké Felici to fungovalo bez problémů.
  2. petrk1

    Zimní pneu

    Musím se Romanka zastat. Pokud umím číst dobře, tak v příspěvku je jasně napsáno, že zimne gumy su v zime urcite rozumna vec a Aj ja prezuvam letne za zimne asi tento vikend. To, že jste vytrhli z kontextu větu "zimní gumy zabíjí" a tvrdíte, že autor je proti zimním gumám a zpochybňuje jejich vlastnosti v zimním období je ukázka, jak se dají věci překroutit. Autor pouze upozorňuje, že mnoho řidičů si myslí, že se zimními gumami mužou jezdit jako cvoci, bez ohledu na sníh,náledí nebo mokrou vozovku. Toď vše.
  3. Z té recenze mě překvapila informace, že motor 1.6 má variabilní časování ventilů. Proč by se škodavka o tom nikde nezmínila? Zajímavé .. Víte o tom někdo něco?
  4. petrk1

    Spotřeba

    Zdravím všechny, roomsteráky a zde jsou moje první zkušenosti po 1. měsíci s Roomstrem. "Dlouhodobá spotřeba" po prvních 1000 km je s 1.6 16V na 7,3l. Celkem to nešetřím, když mám možnost tak předjedu - terén 1/4 dálnice 140km/h, 2/4 1.třídy 110 km/h, 1/4 okresky - trojka, čtyrka max .70 km/h. Do 3000 ot. to je celkem líný, od 3000 do 5500 ot. se mi to líbí,pěkně to táhne, předjíždění do kopce bez problémů. Většinou byla zaplá clima a na cca. 400 km tras byl kočár na střeše. Celkově velká spokojenost - snad to vydrží. Při objednání auto jsem si nebyl jistej s tou 1.6, zda to nejsou vyhozený prachy, ale zatím nelituju-doporučuji.
  5. petrk1

    Spotřeba

    Máte taky takovou zkušenost v rozdílu spotřeby dle palubního počítače vs reálné čepování u pumpy? V testuna netu http://auto2.zpravy.cz/clanek_lidovky.php?id_clanek=2300 je vidět zásadní rozdíl ve skutečné spotřebě. Až 1,6l na 100 km v neprospěch spotřeby. Skoro tomu nemůžu věřit.
  6. petrk1

    Spotřeba

    Na stránkách českého VW je při porovnání motorů 1,4 a 1,6 u Pola rozdíl v kombinované spotřebě 0,6l. Takže z těch příspěvků o spotřebě co píšete mi vylývá, že škodovka se s těmi 2 desetinami rozdílu trochu netrefila. viz.odkaz http://www.volkswagen.cz/page.php?show=pol...tor_right=2282#
  7. Pokud si neobjednám "Maxíka" "), poznám kdy je motor zahřátej?
  8. Máte někdo praktickou zkušenost s motory 1,4 16V a 1,6 16V? Rozhoduju se mezi 1,4 a 1,6, ale nikde nemají 1,6 jako předváděcí. Jel jsem s 1,4 a docela spokojenost. Předtím jsem si říkal, že půjdu do 1,6, ale prodejce mi řek, že když mi neřekne že sedim v 1,6 tak to ani nepoznám. Je to prý znát až když je roomster naloženej.
×
×
  • Vytvořit nový...