poolcze Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 - dle diagnostiky je to roznětka (překročená horní mez) airbag spolujezce boční, MR07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 - dle diagnostiky je to roznětka (překročená horní mez) airbag spolujezce boční, MR07 Áno, to je presne ono - Aktuální sdělení č.28 z 1.6.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa69 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Áno, to je presne ono - Aktuální sdělení č.28 z 1.6.2006 taky se mi rozsvítila kontrolka airbagu a volal jsem do škodovky a oni o žádném Aktuálním sdělení č.28 z 1.6.2006 nevědí....(ani o tom,že by se nějaká kontrolka rozsvěcela) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Odkud jste , že Vás v servisech tak odbývají.Přijedte na Moravu a budete klidní.Tady je aspon přístup a ne jak to tady píšete. Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: reinxed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Si to nějak moc maluješ, většina servisů není zrovna OK v přístupu, teda pokud tam nedělá sám majitel, který má zájem o zákazníka (90% origo servisů takto nevypadá ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa69 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 volal jsem přímo do Ml. Boleslavi a tam mi řekli,že "Aktuální sdělení č.28 z 1.6.2006 " neznají........do servisu jsem nevolal,chtěl jsem zjistit,jestli by to škodovka náhodou nedělala i po záruce zadarmo tu opravu,když by uznala svoji chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.