Jan34 Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Dobrý den, mojí ženě se stala výborná věc - spadla ji náušnice do prostoru k úchytům bezpečnostních pásů na zadních sedadlech. Sedadla jsou odvětrávaná/vyhřívaná. Neví někdo jak sedadla demontovat? Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Takto je to v dílenské příručce: 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Zadni odvetravane na Sup 3 neexistuji... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Přední část sedáku uvolníš z úchytky tahem nahoru, jak je v návodu od Powouka. Pak to drží ještě v zadní straně sedáku takovou jakoby kotvčkou. Chce to grif. Dělám to tak, že vlezu před zadní sedadla zadkem k přední sedačce. Kolenama zatlačím sedák dozadu ( směrem do opěradla) A v zadní části sedák ze spodu přizdvihávám. Tím sedák mysunu z té kotvičkové úchytky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 (editace) Jeste pred sundanim sedaku je potreba sundat plastove krytky drzaku na isofix. Sedadla jsem mel sundane a bez tohoto kroku to nejde. Presne jako na tomhle videu. Vyhrivani nevadi, je tam kabel, ktery je dost dlouhy a da se odpojit. Editováno: 28. Srpen 2022, autor: 5icz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 A musí se tedy měnit ty "příchytné průchodky"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan34 Vloženo 7. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Nevím tedy jaké zkušenosti mají ostatní, ale já mám takovou, že výměna byla nutná. Na starých průchodkách sedačka nedržela dobře. Čili za mě je výměna nutná. plus zareaguji ještě na téma vyjmutí krytek isofix - na mém Superbu 2018 je nebylo nutné a ani možné odstranit stejně jako na přiloženém videu výše. Stačilo je směrem nahoru povytáhnout ven. diky moc všem za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Ja si je koupil, ale nebylo vubec potreba je menit, mam je v zaloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan34 Vloženo 7. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Je samozřejmě možné, že se mi to jen zdálo, že to špatně drží, ale pro jistotu jsem to vyměnil :—) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 @Jan34ahoj, opravdu už má sup zadní sedadla odvětrávaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan34 Vloženo 8. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 (editace) @midlanNene, spletl jsem se Editováno: 8. Říjen 2022, autor: Jan34 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.