Hynek223 Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Ahoj, auto padá do nouzáku a hlásí EPC na Vag ukazuje 18041, ale nevěřím tomu, že to je pedál ( ten jsem ještě neměnil ) Dnes jsem propípával kabeláž od pedálu do ECU a vše v pořádku. Včera jsem měnil škrtící klapku a stále stejné. Nemáte někdo s tímto zkušenost ? Na kterých pinech na konektoru pedálu mám naměřit 5v ? Někde naměřím 5V někde 2V. Nevím jak přěsně to má být. Děkuji za odpovědi s pozdravem Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek223 Vloženo 28. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 před 10 hodinami, Petr L. napsal: Chápu teda dobře schéma vlevo 5V vpravo 2V ? A svorkovnice na příčné stěne ta mi nějak uniká kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Napájeni toho dvojitého "potenciometru" je 5V a myslím si, že podle sešlápnutí pedálu by měl výstup chodit od 0V do 5V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek223 Vloženo 31. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Už to maká opravdu pedálem to bylo. Příště budu věřit víc Vagu 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JesuaHamasia Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 (editace) Ahoj prosím vás ako vymením plynový pedál na fabii 1 1.4 mpi 2000? Keď slapnem na pedál plynu vyhodí epc.niekedy menej inokedy vždy..dnes som to mal trocha rozobrate ale príde mi to strašne vysoko pod palubkou ako sa dostanem ku tým srobom alebo aký je postup dik Editováno: 8. Září 2023, autor: JesuaHamasia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.