Blueboy Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Zdravím,potřeboval bych názor fora na tento zvuk : Video na youtube Klepání je hlasitější při vyšších otáčkách ale jinak motor jede hezky,oleje je dost, nepříjde mi že by klesal výkon. Nedýmí, žádná chyba nikde nevyskočila. Je ten zvuk normální u 1.2 TSI nebo je to něco co je dobré začít řešit ? Jinak olej na motoru je proto že jsem nedovřel víčko při kontrole oleje 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 (editace) To klepání může dělat zakarbonování. Kolik máš najeto? Přidával jsi někdy nějaká aditiva? https://www.bgcentrumliberec.cz/dekarbonizace-motoru Já preventivně dávám do plné nádrže jednou za rok. https://aditiva-do-paliv.heureka.cz/bg-208-44k-fuel-system-cleaner-325-ml/#specifikace/ Editováno: 3. Říjen 2022, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blueboy Vloženo 3. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Najeto má nějakých 180 tisíc. Aditivum jsem přidával v létě když jsem začal pozorovat intenzivnější klepání ale nic moc se nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Tak pokud jsi nedával preventivně od začátku tak teď už je pozdě. Budeš si muset nechat udělat kompletní dekarbonizaci v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Zde aditivum do paliva asi z konstrukčních důvodů nepomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blueboy Vloženo 3. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 před 13 minutami, bouchy napsal: Zde aditivum do paliva asi z konstrukčních důvodů nepomůže... Jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Karbon je na sacích ventilech, nemá se tam aditivum z paliva jak dostat aby uvolnilo karbon. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Ale pomůže alespoň částečně čistit spalovací část, vstřiky,kroužky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Maximálně to udrží čisté vstřikovače, vše ostatní mají na starosti detergenty z oleje, proto je vhodné u TSI měnit nejpozději v 15K. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofrik Vloženo 15. Únor 2023 Sdílet Vloženo 15. Únor 2023 V 2. 10. 2022 na 16:59, Blueboy napsal: Zdravím,potřeboval bych názor fora na tento zvuk : Video na youtube Klepání je hlasitější při vyšších otáčkách ale jinak motor jede hezky,oleje je dost, nepříjde mi že by klesal výkon. Nedýmí, žádná chyba nikde nevyskočila. Je ten zvuk normální u 1.2 TSI nebo je to něco co je dobré začít řešit ? Jinak olej na motoru je proto že jsem nedovřel víčko při kontrole oleje 😂 Zdravím... Mohli by ste obnoviť video na youtube? Mám asi podobný problém, ale bez vypočutia to nebudem vedieť potvrdiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.