Jury06 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Zdravím. Mám nepříjemný pocit při řazení rychlostí a to hlavně u jedničky, pohyb řadící páky nejde plynule, jako by jí něco bránilo v pohybu. Někdy je lepší zařadit dvojku a z ní pak jednička celkem jde, samo že když auto stojí. U ostatních stupňů to je taky znát ale není to tak markantní. Chci se zeptat zda to jde nějak doštelovat. Auto je v záruce ale přesto bych rád věděl co se s tím dá dělat. Jezdil jsem s vícero Škodovkama a nikde jsem s tím neměl problém. díky za postřehy Jury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Postavení kol/synchronů. Asi každá převodovka na to trochu trpí. Mám Construct, takže první rozjetí po startu je ze zpátečky na jedničku a tam je to vždy OK. Opačně se musí někdy zatlačit, nebo zařadit 1 a pak znovu R. Jestli je to často, tak do servisu s tím. Štelováním si nejsem jistý, leda přestavit polohu řadicí tyče (?) Detailně bych v SS vyjmenoval, kdy se tak děje (% případů, co bylo zařazeno předtím, vliv teploty motoru,...) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Jury06 kolik km má auto najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury06 Vloženo 20. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Ahoj. Auto má najet cca 4000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 Máš pětikvalt nebo šesti? Řadíš často? Asi bych tomu dal ještě čas, u mé Scaly 70 kW 5kvalt mi taky moc nechodil plynule, hlavně tedy řazení čtyřky a sedalo si to pomalu do teď, mám myslím něco přes 18 tkm najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 Toto jsem měl u nové Fabie 2 i F3. Samo se TP srovnalo do .....jestli si dobře vzpomínám, cca. 15000 tam.😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 Presne tak, ja mam 6 kvalt a po 10 tis. km sa to už trošku zrovnalo. Jednička ide asi najtažšie a potom ako píše one-z, štyrka ešte tak tažšie sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 Nemam problém,řazení jde dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Taktiez 6st prevodovka nemam nejaky problem v podstate na cerstvo novom aute. Nebudem opakovat uz tu popisane, chalani maju pravdu. Niekedy to chce viac casu kym si to sadne. Pokial vyslovene sa nestava ze by si pocital zuby kazdu chvilu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Sem tam to nechce sadnuť ale v poslednej dobe sa mi stava že pri rannom štarte teraz keď je chladno keď idem z 1 → 2 tak sa stane že to ide cez zuby, jedina možnosť je isť cez neutrál, vtedy to nerobi a po zohriati je to ok. Je to neprijemné ale čo už v Škodovke povedali že davaju riedky olej takže preto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.