Publikováno Prosinec 3, 200618 r Mám oktávku r.v.2002 s komfortkou 799B a nově i s dálkovými ovladači 1J0 (3 tlačítka). A jelikož mám na ovladačích tlačítko na odskok kufru, tak bych ho rád zprovoznil. Co je třeba vyměnit, dodělat, nastavit a tak?
Prosinec 7, 200618 r při podržení prostředního tlačítka by se ti měl odjistit zámek kufru, který můžeš otevřít do té doby než se ti auto opět sejfne.
Prosinec 7, 200618 r Fíha to u O1 jde elektricky ? Nemáte někdo představu, co je to za drát, že bych to připojil na Magicar ? Ten dává +12V impluls. A jaký to vůbec udělá odskok - tak, že jde dveře otevřít bez mačkání páčky ?
Prosinec 8, 200618 r Autor Odskokem je myšleno, že máš zamčené auto, potřebuješ jen do kufru, tak zmačkneš tlačítko, auto zůstane zamčené, ale kufr se odemkne.
Prosinec 8, 200618 r Odskokem je myšleno, že máš zamčené auto, potřebuješ jen do kufru, tak zmačkneš tlačítko, auto zůstane zamčené, ale kufr se odemkne. Aha, aha. Ale měl by se dát vyřešit přímo i odskok kufru jak u O2, přes elektromagnet http://www.magicar.cz/product_info.php/cPa.../products_id/40. Ještě jsem to nezkoušel, někdy na jaře ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.