orlov Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) No ja neviem, ale predtým som mal astru F, ta mala zabudované rádio Blaupunkt a tomu sa pri zapnutí nezávisle od zapnutého vonk.osvetlenia rozvietil display a podsvietenie ovládacích prvkov. Považujem to za logické, predsa keď sedím v aute, mám vypnutý motor, vonku je tma, chcem ho počúvať, tak predsa nebudem zapínať parkovačky, aby som videl, čo mi vôbec hrá ... Ináč pri iných autorádiach to tak funguje, takže len škoda je extra ? Tým sa akože má šetriť batéria ? Editováno: 23. Září 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 mně illum rozvítí vždy ten kroužek u toho potenciometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 No to je proto, aby jsi viděl kde je zap/vyp rádia...já to mám taky na ILL II zapnutý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 predsa keď sedím v aute, mám vypnutý motor, vonku je tma, chcem ho počúvať, tak predsa nebudem zapínať parkovačky, aby som videl, čo mi vôbec hrá Asi moc ve Škodě nepředpokládali, že budou lidi sedět potmě v autě a přitom místo poslechu dychtit po názvech skladeb. Já nevim jak vy, ale já v autě jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) maxidot to sdělí i potmě na krátký trasy osvětlení nezapínám, ale když jsme u tych názvů, tak mně to někdy zajímá, to používám tlařítko info abych něco víc zjistil co tam vlastně hrají. Já osobně bych byl pro osvětlení jen při couvání,abych viděl z které strany je překážka Editováno: 23. Září 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 V pohode netreba stále hore dole odnímať panel to je výhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Nechtěl jsem přijít o přihrádku pod rádiem, tak jsem do Roomstra Symphonys MP3 z OI. Zobrazování na MAXI-DOT funguje a zvuk mi připadá lepší, než když tam byl nějaký starý soňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nechtěl jsem přijít o přihrádku pod rádiem, tak jsem do Roomstra Symphonys MP3 z OI. Zobrazování na MAXI-DOT funguje a zvuk mi připadá lepší, než když tam byl nějaký starý soňák. Mate prosim nekdo zkusenost jak se da vytahnout radio Dance?jak je upevneno? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak 2DIN rádio......vycvakneš ten rámeček a rádio je na obou stranách přišroubováno vždy jedním šroubkem....a pak ho jen vytáhneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak 2DIN rádio......vycvakneš ten rámeček a rádio je na obou stranách přišroubováno vždy jedním šroubkem....a pak ho jen vytáhneš... Jsou tam 4 sroubky ne????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Presne tak, torx 20 myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jsou tam 4 sroubky ne????? dobře tak 4...ale to je snad jedno...jestli 2 nebo 4...důležité je to, že to je přišroubovaný....ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ahoj, dá se radio Dance spojit přes bluetooth s telefonem, když nemám z výroby originál držák na mobil?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Dance nema BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 neřešil někdo dodělání ovládání radia pod volantem ? Co to obnáší (rozebrat volant?) a na kolik to cenově vyjde? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 někde je to tady napsaný a přesně co se musí koupit, pohledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Kong: Ja som si dorábal DO k rádiu, niekde by tu mal byť presný zoznam potrebných dielov, ich ceny aj stručný popis (pozri Dodatečné montáže, tam by to mohlo byť). Volant musí ísť dole, lebo inak sa nedostaneš k spodnému krytu stĺpika volantu. Tento treba buď vyrezať, alebo kúpiť nový s pripravenou dierou na nacvaknutie ovládača. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Nevim, jestli to tu nahodou uz nekde neni, ale je pro me novinka, ze pri nezobrazovani informaci z radia na maxidot staci vytahnout pojistku (č.50) misto sloziteho odpojeni baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Na přání přidávám fotku rádia Octavia Symphony v Roomsteru: Editováno: 15. Listopad 2009, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Jak vypnout rádio (nebo CD) při zařazené zpátečce? Nejde to!!! Mám rádio Dance + parkovací senzory vzadu. Editováno: 15. Listopad 2009, autor: emkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 vytáhneš klíček ze spínačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 flag: To rádio tam vyslovene sedí! Ak máš maxidot, malo by fungovať aj zobrazovanie na ňom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 vytáhneš klíček ze spínačky Dotaz jsem myslel tak, že nejde vypnout rádio nebo přehrávání CD při couvání, když je na rádiu aktivní režim parkovacího asistenta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 to vypnout nejde...musíš to rádio vypnout před zařazením zpátečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Jestli jsem to dobre pochopil, tak staci pri zarazene zpatecce ztlumit hlasitost na minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.