Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No ja neviem, ale predtým som mal astru F, ta mala zabudované rádio Blaupunkt a tomu sa pri zapnutí nezávisle od zapnutého vonk.osvetlenia rozvietil display a podsvietenie ovládacích prvkov. Považujem to za logické, predsa keď sedím v aute, mám vypnutý motor, vonku je tma, chcem ho počúvať, tak predsa nebudem zapínať parkovačky, aby som videl, čo mi vôbec hrá ... Ináč pri iných autorádiach to tak funguje, takže len škoda je extra ? Tým sa akože má šetriť batéria ?

Upraveno od Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!

mně illum rozvítí vždy ten kroužek u toho potenciometru.

No to je proto, aby jsi viděl kde je zap/vyp rádia...já to mám taky na ILL II zapnutý.... :)

predsa keď sedím v aute, mám vypnutý motor, vonku je tma, chcem ho počúvať, tak predsa nebudem zapínať parkovačky, aby som videl, čo mi vôbec hrá

Asi moc ve Škodě nepředpokládali, že budou lidi sedět potmě v autě a přitom místo poslechu dychtit po názvech skladeb. Já nevim jak vy, ale já v autě jezdím :)

maxidot to sdělí i potmě :palec2: na krátký trasy osvětlení nezapínám, ale když jsme u tych názvů, tak mně to někdy zajímá, to používám tlařítko info abych něco víc zjistil co tam vlastně hrají.

Já osobně bych byl pro osvětlení jen při couvání,abych viděl z které strany je překážka :palec2:

Upraveno od petrumr

• 2 týdny později...

V pohode netreba stále hore dole odnímať panel to je výhoda

Nechtěl jsem přijít o přihrádku pod rádiem, tak jsem do Roomstra Symphonys MP3 z OI. Zobrazování na MAXI-DOT funguje a zvuk mi připadá lepší, než když tam byl nějaký starý soňák.

Nechtěl jsem přijít o přihrádku pod rádiem, tak jsem do Roomstra Symphonys MP3 z OI. Zobrazování na MAXI-DOT funguje a zvuk mi připadá lepší, než když tam byl nějaký starý soňák.

Mate prosim nekdo zkusenost jak se da vytahnout radio Dance?jak je upevneno? Diky

tak 2DIN rádio......vycvakneš ten rámeček a rádio je na obou stranách přišroubováno vždy jedním šroubkem....a pak ho jen vytáhneš...

tak 2DIN rádio......vycvakneš ten rámeček a rádio je na obou stranách přišroubováno vždy jedním šroubkem....a pak ho jen vytáhneš...

Jsou tam 4 sroubky ne?????

Presne tak, torx 20 myslim.

Jsou tam 4 sroubky ne?????

dobře tak 4...ale to je snad jedno...jestli 2 nebo 4...důležité je to, že to je přišroubovaný....ne ;)

• 3 týdny později...

Ahoj, dá se radio Dance spojit přes bluetooth s telefonem, když nemám z výroby originál držák na mobil?? díky

Dance nema BT.

neřešil někdo dodělání ovládání radia pod volantem ? Co to obnáší (rozebrat volant?) a na kolik to cenově vyjde? díky

někde je to tady napsaný a přesně co se musí koupit, pohledej.

Kong: Ja som si dorábal DO k rádiu, niekde by tu mal byť presný zoznam potrebných dielov, ich ceny aj stručný popis (pozri Dodatečné montáže, tam by to mohlo byť). Volant musí ísť dole, lebo inak sa nedostaneš k spodnému krytu stĺpika volantu. Tento treba buď vyrezať, alebo kúpiť nový s pripravenou dierou na nacvaknutie ovládača.

Nevim, jestli to tu nahodou uz nekde neni, ale je pro me novinka, ze pri nezobrazovani informaci z radia na maxidot staci vytahnout pojistku (č.50) misto sloziteho odpojeni baterie :)

Na přání přidávám fotku rádia Octavia Symphony v Roomsteru:

symphony-roomster.JPG

Upraveno od Flag

Jak vypnout rádio (nebo CD) při zařazené zpátečce? Nejde to!!!

Mám rádio Dance + parkovací senzory vzadu.

Upraveno od emkon

vytáhneš klíček ze spínačky

flag: To rádio tam vyslovene sedí! Ak máš maxidot, malo by fungovať aj zobrazovanie na ňom...

vytáhneš klíček ze spínačky

Dotaz jsem myslel tak, že nejde vypnout rádio nebo přehrávání CD při couvání, když je na rádiu aktivní režim parkovacího asistenta...

to vypnout nejde...musíš to rádio vypnout před zařazením zpátečky :)

Jestli jsem to dobre pochopil, tak staci pri zarazene zpatecce ztlumit hlasitost na minimum.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.