Akrubek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jj, to já vím, že jde zase zapnout, ale třeba Symphony mělo přímo v menu položku, kdy se t dalo zakázat a rádio se dalo vypnout jedině ručně stiskem tlačítka:(( Tohle mi trochu vadí třeba kvůli CD, když poslouchám, zastavím, vytáhnu klíč, ale chci poslouchat dál, tak to musím znovazapnout, on znova loaduje CD a pokračuje...celkem zbytečné...jestli to nejde, tak je to škoda, že to zrušili, přitom je to otázka pouze SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jasný, tohle mě nenapadlo, jestli to jde upravit. Snad se k tomu vyjádří někdo fundovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Mam rychly reseni - nevytahovat klicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Pokud ale vytáhneš klíček a rádio Ti bude hrát dál-jak by jsi chtěl, tak tady hrozí nebezpečí toho, že ho zapomeneš vypnout a ráno Ti baterka udělá pápá :-)....proto ta automatika vypínání po vytažení klíčku ze zapalování...bylo to i u FI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 ne to se nestane radio se automaticky vypne, kdyz na nej hodinu nebudes sahat. Stejne tak jako vetsina lepsich Uz se to tady nedky daavno resilo. Dance to dela na 100%, uz se mi to stalo nekolikrat, naposled predevsirem, kdyz sme sedel v aute a cekal na mladou. Sedel sem vzadu a cetl si klicek vypnutej, ale nechanej v zapalovani presne po hodine suo a ticho, nejdriv se myslel, ze se zaseklo cedo, ale koukma a displej zhasnutej , radio se vyplo. Dela to i za jizdy. jen na nej proste nesmis hodinu sahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Tak to jo...vcelku inteligentní řešení.....aby baterka neudělala pápá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Mam rychly reseni - nevytahovat klicek no tak o takové řešení zájem nemám a upřímně jsem ho znal už před tím, než než jsi mi ho sem napsal:-D někdo lepší nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Pokud ale vytáhneš klíček a rádio Ti bude hrát dál-jak by jsi chtěl, tak tady hrozí nebezpečí toho, že ho zapomeneš vypnout a ráno Ti baterka udělá pápá :-)....proto ta automatika vypínání po vytažení klíčku ze zapalování...bylo to i u FI.... No právě...u FI to bylo taky, ale v menu rádia to šlo vypnout:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 ... Dela to i za jizdy. jen na nej proste nesmis hodinu sahnout. No to se mi zda divne. Bezne, treba kdyz ridim nesaham vubec na radio i dele jak hodinu a nevypne. Vypinani pri stani jsem zatim nemel moznost otestovaat, holt jsem nikde necekal dele jak hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tím je asi myšleno, že na rádio nesmíš vůbec šáhnout...ani přepínat stanice...hlasitost zvuku, z CD na FM či AM....Mě se to taky nezdá.....vyzkouším to jak se chová pokud se ho za jízdy hoďku nedotku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 ano je to presne tak. nesmis se ho dotknout. Zadny prepinani ani zvuk (to sem neoveroval). Kdyz jedu UL-Brno, tak se mi to stalo jen jednou, protoze na nej poraqd smatam. ale pri ceste na slovensko v noci, kdy proste hralo CD s mp3 cely auto spalo a ja jen jel porad rovne se mi to stalo hned 2x. pri stani predevcirem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak ja si opravdu myslim, ze casto i vic jak hodinu na radiko absolutne nesaham. Ale az nekam pojedu zkusim to dodrzet a overit. Stejne mi to ale pri zapnutem motoru prijde divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 sem ted po tahu a je mi malinko blbe, tak nema silu to hledat, nekde sme to uz resili. Netusim, jestli se to da nejak nastavovat v RJ, nebo kde. zkuste to a uvidime. Pri tom stani(vypnuty motor) je to 100%. Myslim, ze je to nejak celkove reseny, aby se prave baterka nevymlatila. Tak jako osvetleni interieru, ktery zhasne asi po 30 min. (myslim, kdyz jsou rucne zapnuty cteci lampicky, ne to hlavni svetlo pri prepnuti na spinani s dvernm kontaktem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Mě se to zajízdy nikdy nestalo jel jsem 3 hodiny v kuse a na rádio jsem nešáh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 nevíte někdo jak zapojit u rádia dance sinče? chci si dodělat zesík děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No za jízdy se mi to taky nezdá, nicméně jsme stále nedořešili to nastavení/nakódování rádia, aby se nevypímalo po vytažení klíčku ze zapalování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 beru zpet pri bezicim motoru se nevypne. resp ne po hodine a 7 minutach, dyl uz sem to nezkousel. Pri vypnutym motoru je to +- hodina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak pro změnu... dneska odpoledne zase vypadl MaxiDot (teda zobrazování info z Dance), je to 9 dní po tom, co jsem si auto odvezl ze servisu, kde tohleto opravovali. No jo no. Rádio nevyměnili a podle nových pokynů asi ani nevymění. Takže teď když to do servisu přivezu, tak mí max odpojí baterku... Hmm... Jestli mi to bude vypadávat každých 10 dní, tak to je celkem vopruz. Teda ne že bych info z rádia na MaxiDotu nějak extra potřeboval, ale když to nejede, tak mě to štve... Ach jo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak to je pech.....ale jeď tam zase na reklamačku a nech si to dát písemně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToP Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Byl jsem tam dneska kvůli nakódování klíčů, tak mi to rovnou "opravili" odpojením baterky na 15 minut. Nechtěli mi věřit, že to zase nejede. Když mi kvůli tomu před týdnem měnili přístrojovku... Tak mám už dva papíry, že se mi nezobrazuje na maxidotu rádio... Schválně, kolik jich stihnu nasbírat, než najdou nějaké řešení? Můžete tipovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Já teda musím říct, že jsem Maxika měnil za klasiku, a prozatím absolutně bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Za jakou klasiku? Chápu to správně, že sis vyndal maxíka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Ale prd velebnosti, obráceně, klasiku jsem vyhodil a maxík maká . Jsem to blbě napsal. Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No už jsem lekl:-P Tak to pak hej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No tak by snad byl první člověk co by vyndal maxíka a dal obyč budíky :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.