Blacky Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 tak nova zkusenost, dnes cesta UL - Liberec a ted vecer zpet. spotreba na obe cesty, 6,4l, jizda svizna cca 90-110 , Cesta zpet, trvala 1 15´ ( tam asi stejne.) prumerna rychost 78km/h vzdalenost., 2x 97 km. Jel sem teda sam dva bagly v kufru. Cestou tam jeste asi polovicku cesty jela klimatizace. jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 No je co zavidet. Len tak dalej! Dufam ze aj ja sa priblizim takemu niecomu ako si dnes dosiahol ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 No je co zavidet. Len tak dalej! Dufam ze aj ja sa priblizim takemu niecomu ako si dnes dosiahol ty. s tvym motorem v pohode. HTPko ma tendence dohanet vykon spotrebou. Jeto motor na presne tyhle jizdt co sem jel ja. po okreskach 90-110km/h. svizne ale zadny janceni. Nebyl moc vlekej provoz, tak sme mohl vetsinou predjizdet "zchodu", navic je cesta do LB dost siroka a je kde predjizdet. na dlohejch rovinkach to svadi k pridavani, moc by se mi hodil tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 No ako som uz pisal skor, mne zatial vychadza ta spotreba cca 7.3l/100km. Takze este je co dohanat. Ale uz sa mi zda ze zacina byt ten motor kludnejsi a sviznejsi. Takd dufam ze sa to bude len zlepsovat. Ja mam zatial najeto len 850km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj chlopi.....dnes jsem mel mensi cestu z Ceskeho Brodu do Caslavi a Kolina. Na krizovatce v koline jsem se podival na spotrebu a uplne jsem se lekl ....myslel jsem ze spatne vidim. Kdo zna tuto cestu tak mi da za pravdu, ze se tady neda jezdit na spotrebu. Sama kolona....rozjedete se, tak je vesnice apd. Presto si myslim, ze stoji se podivat na foto. Na kvalitu nekoukejte, fotil jsem to na krizovatce mobilem..........tak kluci ci rikate?.......to je foto do pranice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj chlopi.....dnes jsem mel mensi cestu z Ceskeho Brodu do Caslavi a Kolina. Na krizovatce v koline jsem se podival na spotrebu a uplne jsem se lekl ....myslel jsem ze spatne vidim. Kdo zna tuto cestu tak mi da za pravdu, ze se tady neda jezdit na spotrebu. Sama kolona....rozjedete se, tak je vesnice apd. Presto si myslim, ze stoji se podivat na foto. Na kvalitu nekoukejte, fotil jsem to na krizovatce mobilem..........tak kluci ci rikate?.......to je foto do pranice.... Gratuluji !!! to je paráda .Jaký máš motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj chlopi.....dnes jsem mel mensi cestu z Ceskeho Brodu do Caslavi a Kolina. Na krizovatce v koline jsem se podival na spotrebu a uplne jsem se lekl ....myslel jsem ze spatne vidim. Kdo zna tuto cestu tak mi da za pravdu, ze se tady neda jezdit na spotrebu. Sama kolona....rozjedete se, tak je vesnice apd. Presto si myslim, ze stoji se podivat na foto. Na kvalitu nekoukejte, fotil jsem to na krizovatce mobilem..........tak kluci ci rikate?.......to je foto do pranice.... Gratuluji !!! to je paráda .Jaký máš motor? ahoj...mam 1.4 Style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Jo, to je krásná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj chlopi.....dnes jsem mel mensi cestu z Ceskeho Brodu do Caslavi a Kolina. Na krizovatce v koline jsem se podival na spotrebu a uplne jsem se lekl ....myslel jsem ze spatne vidim. Kdo zna tuto cestu tak mi da za pravdu, ze se tady neda jezdit na spotrebu. Sama kolona....rozjedete se, tak je vesnice apd. Presto si myslim, ze stoji se podivat na foto. Na kvalitu nekoukejte, fotil jsem to na krizovatce mobilem..........tak kluci ci rikate?.......to je foto do pranice.... Gratuluji !!! to je paráda .Jaký máš motor? ahoj...mam 1.4 Style Super spotřeba! To já jsem dosáh se stejným motorem nejlepší spotřebu 5.7 na trase asi 65km se zapnutou klimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Není to náhodou 1,4 diesel. Nevěřím že se dá s takovou spotřebou jezdit na 1,4 16V. Ať dělám co dělám ,tak se pod 5,3 nemohu dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Není to náhodou 1,4 diesel. Nevěřím že se dá s takovou spotřebou jezdit na 1,4 16V. Ať dělám co dělám ,tak se pod 5,3 nemohu dostat. a zkousel si jizdu na lane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 panove a spotreba pri garazovani je taky sqela., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ahoj chlopi.....dnes jsem mel mensi cestu z Ceskeho Brodu do Caslavi a Kolina. Na krizovatce v koline jsem se podival na spotrebu a uplne jsem se lekl ....myslel jsem ze spatne vidim. Kdo zna tuto cestu tak mi da za pravdu, ze se tady neda jezdit na spotrebu. Sama kolona....rozjedete se, tak je vesnice apd. Presto si myslim, ze stoji se podivat na foto. Na kvalitu nekoukejte, fotil jsem to na krizovatce mobilem..........tak kluci ci rikate?.......to je foto do pranice.... Gratuluji !!! to je paráda .Jaký máš motor? ahoj...mam 1.4 Style Super spotřeba! To já jsem dosáh se stejným motorem nejlepší spotřebu 5.7 na trase asi 65km se zapnutou klimou. ...ja mel klimu vypnutou.....ale otevrene okno od spolujezdce a hagusy....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Aj ja chceeeeem... Gratulujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 tak sem rano najel 400km a mel sem spotrebu 10.1L ale prumerna rychlost viz obr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro296 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak Vám musím říct, že průměrná spotřeba při cestě do Francie a zpět (3400 km) při průměrné rychlosti 98 km/hod byla u 1,2 HTP 7,3 litru. Myslím, že to je vcelku slušné jinak na 11000 km je průměr 7,2l. Auto nijak nešetřím ba právě naopak. Žádné omezování . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 mr.pecoun., husty. pekne jsi to rval., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Máme v práci 1,2 a je to snad nejhorší motor všech dob.Nekecám.Spotřeba ve městě 10,5-11 litrů a dálky 8-8,5.Nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) Máme v práci 1,2 a je to snad nejhorší motor všech dob.Nekecám.Spotřeba ve městě 10,5-11 litrů a dálky 8-8,5.Nebrat!!! hm asi stim neumite jezdit., nezastavam se ho protoze ho mam, ale je to motor pro lidi, kteri jezdej v klidu plynule bez excesu. pak papa primerene. Nezapomen, taky na zakon o provozu vodidel na pozemnich komunikacich., resp, maximalni povolene rychlosti kdyz je dodrzujes, tak i ta 1,2 papa kolem 6-7 litru., Editováno: 3. Červen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Máme v práci 1,2 a je to snad nejhorší motor všech dob.Nekecám.Spotřeba ve městě 10,5-11 litrů a dálky 8-8,5.Nebrat!!! hm asi stim neumite jezdit., Tak tak na takovou hodnotu průměru jsem se nikdy nedostal ani se syrovým motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Souhlasím s Blackym, taky se pohybuju do 7 litrů. Ale je to o způsobu jízdy. Všichni víme, že služební auta se nešetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imri Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Všiml jsem si, že poměrně velký vliv na průměrnou spotřebu na jednotlivou jízdu má, kolik si auto vezme při nastartování a po prvních metrech jízdy. Nastartuji auto poprvé ráno a po asi 150 m naskočí na počítači průměrná spotřeba 44 l/100 km. Pak někde 1/2 dne stojím a po nastartování a 150 m to ukáže 29 l/100 km. V závislosti na tomto jevu jedu stejnou trasu stejným směrem 30 km a stejným stylem jízdy s průměrným rozdílem 1 l/100 km. Mám motor 1,6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Moze byt. Preto som si hned od zaciatku zaviedol knihu jazd a kontrolujem si spotrebu manualne. Je to trosku pracnejsie, no asi objektivnejsie. No mne stale od zaciatku celkova priemerna vychadza na 7.3. Coz sa mi zda byt celkom vela. A ked je pravda ze auticko v poslednej dobe az tak nesetrim. Ale ani neporusujem predpisy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 pridam sa aj ja .. 250 km trasa, teplota vzduchu 19, priemerna rychlost 99kmh spotreba ... 6,0 l/100km ...... 1,4 16V (3 cestujuci s bagazou) trasa mix dialnice, okresky V meste sa zatial nedokazem dostat pod 8.. priemerne 8,8, ale vzdhladom na asi 6 semaforov na relativne kratkej a pomalej trase ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 na dialnici vkuse 150-160-170 km/h, okresky podla moznosti, vysledna priemerka cez 96km/h na 730 km trati a spotreba 6,0 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.