Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte chlapi. Dnes som sa dostal konecne k prezutiu a ked som dal dolu lave predne koleso, nasiel som tam jeden diel prasknuty. Na pravej strane sa nic podobne nenachadza.  Neviete mi poradit co to je a ci sa to da svojpomocne vymenit a co mam hladat,alebo to bude chciet servis?

20221127_123428.thumb.jpg.38c9903b80c249b8491f92c85a548a36.jpg

Vdaka za kazdu radu.

Čidlo pro automatické nastavení sklonu xenonových světlometů.

Jiste to jde vyměnit svépomocí. Jen si musíš z něj opsat číslo dílu. Dělalo se ve více verzích.

Pro 2011 by to mělo být 1T0 907 503

Upraveno od OnMiT312

• Autor

vies ze som nieco take tusil a to skrz toho,ze sa mi zda,ze uz dlhsie mi svietia svetla velmi nizko,co som meral,tak cca. 15m od auta co sa mi zda velmi kratko,hlavne pri vyssich rychlostiach. tusil som, ze niekde bude problem,ale az teraz som si to vsimol. takze musim najst cislo dielu, skusim to tam pohladat. alebo bude aj ina moznost,vyhladat napr. podla VIN-ka? to by mi bolo jednoduchsie ak by to slo. ale velka vdaka za rychlu odpoved 😉👍

• Autor

oki, tak som ho objednal. len po vymene bude treba aj nejake kodovanie? alebo staci vymenit a je to? dufam, ze to pojde lahko, vyzera podla foto,ze by to malo byt iba na par srobov uchytene...

staram se o to prostřikem (třeba) WD každý přezouvání teda 2x ročně .... pokud předek vypadá takle , koukni i za zadní L kolo .... 

jen vyměníš , nic nekoduješ .... 

• Autor

ok dakujem, netusil som ze tam nieco take je a je dobre to strieknut wd-ckom. keby som vedel,tak to robim, dakujem za radu. pozriem aj ten zadok este. vdaka este raz.

• 1 měsíc později...

tu je vymena toho senzoru, resp. nastavenia sklonu aj natacania:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.