Dettekorr Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Přátelé prosím o radu. Mám najeto 29403 km a dosaud se mi na displeji PC neobjevila hláška o výměně oleje. Nemám MaxiDOT ale obyčejný PC. Umíte mi někdo říct při kolika kilometrech se to má zobrazit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 záleží na tom, jaký máš nastavený servisní interval. Co je to za motor a rok výroby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dettekorr Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 r.v. 2005 1,4 16V - 55kw, servis oleje po 15 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jestli nemáš opravdu proměnlivý servisní interval ( QG1 ) tak zajeď do servisu, ať na to kouknou. Ale jezdit 30 tkm na olej kterej je na 15 tkm to bych rozhodne řešil dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 sleduješ pozorně dislej když nastartuješ? Ten nápis servis totiž po nějaké době zhasne a rosvítí se až když znovu zapneš klíček, tedy jestli si to dobře pamatuju. Kdyžtak se omlouvám ale u maxidotu je to tak. U klasiky si nejsem jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Jak se chovalo auto po 15t km? Mě třeba hlásí, že chce do servisu až po dosažení km intervalu, tedy po ujetí rovných 15t km od posledního resetu po poslední prohlídce, ani o km dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) jestli nemáš opravdu proměnlivý servisní interval ( QG1 ) tak zajeď do servisu, ať na to kouknou. Ale jezdit 30 tkm na olej kterej je na 15 tkm to bych rozhodne řešil dříve. tento údaj najdeš na štítku u rezervy nebo serv. knížce Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dettekorr Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Já to blbě napsal v 15 tis. auto na oleji bylo, ale to jsem ho ještě neměl. Koukal jsem na displej hned jak jsem nastartoval, ale nic tam nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Mě to nehlásilo ani 15tkm, 30tkm prohlídku. V servisu mi řekli, že to pokaždé hlásit nemusí, ale vysvětlit to nedokázali. Myslel jsem, že je to samozřejmost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dettekorr Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Díky. Myslím si to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.