Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přátelé prosím o radu. Mám najeto 29403 km a dosaud se mi na displeji PC neobjevila hláška o výměně oleje. Nemám MaxiDOT ale obyčejný PC. Umíte mi někdo říct při kolika kilometrech se to má zobrazit. Děkuji.

Vloženo

jestli nemáš opravdu proměnlivý servisní interval ( QG1 ) tak zajeď do servisu, ať na to kouknou. Ale jezdit 30 tkm na olej kterej je na 15 tkm to bych rozhodne řešil dříve.

Vloženo

sleduješ pozorně dislej když nastartuješ? Ten nápis servis totiž po nějaké době zhasne a rosvítí se až když znovu zapneš klíček, tedy jestli si to dobře pamatuju. Kdyžtak se omlouvám ale u maxidotu je to tak. U klasiky si nejsem jist.

Vloženo (editace)
jestli nemáš opravdu proměnlivý servisní interval ( QG1 ) tak zajeď do servisu, ať na to kouknou. Ale jezdit 30 tkm na olej kterej je na 15 tkm to bych rozhodne řešil dříve.

tento údaj najdeš na štítku u rezervy nebo serv. knížce

Editováno: , autor: JaKr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...