Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Přátelé prosím o radu. Mám najeto 29403 km a dosaud se mi na displeji PC neobjevila hláška o výměně oleje. Nemám MaxiDOT ale obyčejný PC. Umíte mi někdo říct při kolika kilometrech se to má zobrazit. Děkuji.

záleží na tom, jaký máš nastavený servisní interval. Co je to za motor a rok výroby??

• Autor

r.v. 2005 1,4 16V - 55kw, servis oleje po 15 tis.

jestli nemáš opravdu proměnlivý servisní interval ( QG1 ) tak zajeď do servisu, ať na to kouknou. Ale jezdit 30 tkm na olej kterej je na 15 tkm to bych rozhodne řešil dříve.

sleduješ pozorně dislej když nastartuješ? Ten nápis servis totiž po nějaké době zhasne a rosvítí se až když znovu zapneš klíček, tedy jestli si to dobře pamatuju. Kdyžtak se omlouvám ale u maxidotu je to tak. U klasiky si nejsem jist.

Jak se chovalo auto po 15t km? Mě třeba hlásí, že chce do servisu až po dosažení km intervalu, tedy po ujetí rovných 15t km od posledního resetu po poslední prohlídce, ani o km dřív ;)

jestli nemáš opravdu proměnlivý servisní interval ( QG1 ) tak zajeď do servisu, ať na to kouknou. Ale jezdit 30 tkm na olej kterej je na 15 tkm to bych rozhodne řešil dříve.

tento údaj najdeš na štítku u rezervy nebo serv. knížce

Upraveno od JaKr

• Autor

Já to blbě napsal v 15 tis. auto na oleji bylo, ale to jsem ho ještě neměl. Koukal jsem na displej hned jak jsem nastartoval, ale nic tam nebylo.

Mě to nehlásilo ani 15tkm, 30tkm prohlídku. V servisu mi řekli, že to pokaždé hlásit nemusí, ale vysvětlit to nedokázali. Myslel jsem, že je to samozřejmost.

• Autor

Díky. Myslím si to samé.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.