Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zajímavé, že fotky a video jsou čirou náhodou zase z jednoho z posledních modelů Škodovky - tentokrát z Enyaqu.

• Autor

Designové skici:

230927_all-new-kodiaq-4_6a165bb7.thumb.jpg.962ed869fa79223c7b5b5a2189861e36.jpg230927_all-new-kodiaq-3_ad845b5f.thumb.jpg.feb5f7ee77f974f46648489da12f20bc.jpg230927_all-new-kodiaq-2_4c63d508.thumb.jpg.8fc33e137cfe6488b4cf2a0859a34ce4.jpg230927_all-new-kodiaq-1_5653a1ec.thumb.jpg.ae7c06ad574a2014e471a7f88b797752.jpg

• Autor

#ExploreSkoda podcast: The All-New Škoda Kodiaq Interior

• Autor

Světová premiéra 4.10.2023:

Get ready for all-new Škoda Kodiaq!

Jako zpracování potahu(kůže) sedaček je obdivuhodné. Těžko říci jak to bude vypadat po roce ježdění...

Bez názvu.jpg

RS benzín ve 4x4 by hodně potěšil. Líbí se mi i varaianta Sportline, ale nevzdám se výfuku v nárazníku dokud to ještě půjde udělat jinak.

před 2 hodinami, lucky.jack napsal:

Jako zpracování potahu(kůže) sedaček je obdivuhodné. Těžko říci jak to bude vypadat po roce ježdění...

Bez názvu.jpg

No to je ale opravdu profesionální práce 🙈

Dočetl jste se někdo někde nebo viděl jak to bude s ovládáním blinrů? A kde se bude zapínat robotické parkování (park asist), autohold a další, když je středový palel prázdný. Jen jsem si všimnul že ovládání jízdních profilů půjde nastavit na středové tlačítko (smat dails), ovládání zavazadelníku bude na dveřích, jak to má např. Kamiq/Scala a ovládání elektronické ruční brzdy bude vlevo pod ovládáním světel. 

@Petr Svetr ovládání otevírání kufru bylo na dveřích už v předchozím Kodiaqu, takže nic nového :)

Aha, to jsem si neuvědomil, bral jsem to podle Superba, kterého mám a ten nový bude mít stejné uspořádání. No spíš by mne tedy zajímalo to co jsem psal, tedy ovládání blinrů a kde se bude zapínat robotické parkování (park asist), autohold a další, když je středový palel prázdný. 

Tak pravdepodobne v infotainmente.

Ako by si chcel ovladat blinker inak nez packou? :)

Akurat to bude kombinovana packa blinker+stierace rovnako ako to ma Mercedes.

• Autor

• Autor

Záznam ze světové premiéry v Berlíne:

před 23 hodinami, deto napsal:

Tak pravdepodobne v infotainmente.

Ako by si chcel ovladat blinker inak nez packou? :)

Akurat to bude kombinovana packa blinker+stierace rovnako ako to ma Mercedes.

Sorry, samo sebou jsem měl na mali stěrače, blinkr je jasný... 

Rôzne technické info a fotky už boli prezentované, nezachytil niekto technické parametre palivových nádrží ? Napr. objem pre Kodiaq 2 4x4 ?

Upraveno od DavidSK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.