brunoos Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Potřeboval bych poradit čím očistit sklo na kterém byly něco napsane lihovým fixem (něco podobného jako mají v bazarech). Zkoušel jsem lih, benzin, nějake šampony. Napis se sice ztratil a když je sucho tak to všechno vypada průzračně čisté. Když ale prší nebo je zamlžené sklo tak je to tam furt vidět. Už to tam je asi 4 měsice a pořad stejne. dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 a co takhle toluen. s ním mám dobré zkušenosti na nábytku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 isopropylalkohol - používají elektrikáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 isopropylalkohol - používají elektrikáři K čemu se to použiva - kde to seženu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 isopropylalkohol - používají elektrikáři K čemu se to použiva - kde to seženu. Používá se to např. na čištění audio a video hlav. Dá se to sehnat v lékárně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Zkus kladívko. Prodávají ho v železářství To byl for. Ten isopropyl je dobrý,nebo čikuli. Bacha ať se neuděláš. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Zkus kladívko. Prodávají ho v železářství To byl for. Ten isopropyl je dobrý,nebo čikuli. Bacha ať se neuděláš. Čus KLADIVO: hlavni montážní pomůcka co je to ten čikuli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Isopropylalkohol doporučuji, taky jsem s ním čistil šmouhy, co nešly dolů, ale nevím, čím byly způsobeny Ale pozor, je to velice velice čistý líh, silně těkavý. Elektrikáři jej používají třeba na čištění magnetofonových hlav atp. čikuli je tuším něco na čištění snad koberců... os.zkušenost ale nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 jj, přesně tak. Čistěj s ním snad úplně všechno - jen ne vnitřnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 (editace) Isopropylalkohol doporučuji, taky jsem s ním čistil šmouhy, co nešly dolů, ale nevím, čím byly způsobeny Ale pozor, je to velice velice čistý líh, silně těkavý. Elektrikáři jej používají třeba na čištění magnetofonových hlav atp.čikuli je tuším něco na čištění snad koberců... os.zkušenost ale nemám... To že to je těkavý, to znamená, že elektrikáři jsou nejvíc sjetý? Anebo doporučuju čistý, ale opravdu velice čistý lihový fix (nejlépe černý, ale může být i v barvě karoserie). To ze skla zmizí úplně všechno - i to světlo. Editováno: 12. Prosinec 2006, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Isopropylalkohol doporučuji, taky jsem s ním čistil šmouhy, co nešly dolů, ale nevím, čím byly způsobeny Ale pozor, je to velice velice čistý líh, silně těkavý. Elektrikáři jej používají třeba na čištění magnetofonových hlav atp.čikuli je tuším něco na čištění snad koberců... os.zkušenost ale nemám... To že to je těkavý, to znamená, že elektrikáři jsou nejvíc sjetý? Pokud k tomu moc čuchaj, tak mohou být i horší následky Ale hlavně bych u toho třeba nekouřil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nezkoušel jsem, ale někde jsem četl, že by mohl pomoci tabák nebo cocacola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 (editace) co je to ten čikuli... čikuli : http://www.patro.cz/objects/1074347263.htm..._oid=1057006303 alebo : http://zpevnikypisnicky.100plus.cz/texty/c-texty/cikuli.htm Editováno: 15. Prosinec 2006, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Jo čikuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 já na tyhle sajrajty používám voňavky (takovou tu střední třídu) - podle mě, když je to dobrý na lidský tělo, tak by to nemělo uškodit laku, sklu apod. Věci jako Toulen, čikuli apod. raději nedoporučuju - teda, pokud nemáte staré auto jako já .. složení obyčejné voňavky - ethanol, butan, propan, isobutan ... (samé lepší věci) Ale je to vaše věc, dělejte si co chcete - pokud se cokoliv stane, je to na vaši zodpovědnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Tak jsem se konečně k tomu dostal. Ten isopropylalkohol jsem nikde nemoh jednoduše sehnat tak jsem koupil Sitol - 26kč - je to leštič na kovy zrcadla atd. Po naneseni se udělala taková tenka bíla skořábka, kterou se pak hadřikem setřelo a vyleštilo - a sklo je konečně čisté bez nápisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 a co ziguli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.