Tiptronic Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 Na mojom Kamiqu, ktorý ešte nemá ani rok mám už tretiu sadu stieračov. Jedná sa stále o tú istú závadu. Predný stierač na strane vodiča začne po krátkom čase po výmene zadrhavat v dolnej časti. Prvý vymenený po mesiaci a asi dvoch jazdách v daždi, druhý po pol roku a teraz znova ten istý problém v desiatich mesiacoch. Vadna guma alebo geometria ramienka ? Má ešte niekto podobný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 (editace) Po více jak 40- ti leté zkušenosti se Škodovkami různých typů bych si troufl říci, že to není závada, ale spíše vlastnost. Spousta lidí asi s tím nebude souhlasit, ale já to tak vnímám a to i v přímém porovnání s auty jiných značek, které v rodině máme. Jiné značky skoro bez problémů, pokud se po nějaké době (rok a více) objeví problémy, tak se vymění gumičky, nebo rovnou raménka s gumičkami a zase je na dlouhou dobu klid. U Škodovek to mám asi tak jako ty, tedy nějaké problémy se stěrači pořád, pokud už to dobře stírá, tak to zase vydává zvuky, z kterých stávají občas vlasy na hlavě... Editováno: 4. Únor 2023, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mat. Vloženo 4. Června Sdílet Vloženo 4. Června Měl jsem stejný problém, použil jsem starší nepatrně kratší stěrač z fábie ( 600 mm ) a problém zmizel. Výhled v dešti je v pořádku Třeba to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.