milanxx Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Ano, už se to umravnilo i u mě a funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 Posledné zistenia... Google Mapy fungujú ako majú, prepínajú sa podľa svetelného senzoru. Problém je však Waze - furt mám beta verziu, keďže ostrá verzia nepodporuje miniaplikácie. Waze neprepína svetlú/tmavú tému a celú jazdu necháva nastavenie podľa stavu, ktorý bol pri naštartovaní a spustení AA/Waze. Už sú medzitým aj novšie bety, ale nechce sa mi ich furt sťahovať, teraz som nahodil ostrú verziu a budem čakať, že čoskoro tento bug vychytajú a spojazdnia aj miniappky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Aktualizácia po dvoch mesiacoch... včera mi nabehla nová aktualizácia ostrej verzie Waze. Dnes ráno v AA konečne už aj Waze rozdelil obrazovku a prvú jazdu aj bez problémov prepínalo svetlú/tmavú tému podľa svetiel. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Ja mam takový problem že mi waze při zmeně cesty dlouho mysli. Přiklad. Jedu cestou ale vidim kolonu, ktere nechci stat. Odbočim prava, leva (podle možnosti), i waze dlouho mysli nad cestou kterou ma vybrat pro mně. Tehdy mně to zlobi a přepojim se na GM. Mate to stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 Přepočítává trasy mám téměř okamžitě… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 Už se mi dvakrát stalo, že ráno jak jezdím jinak než mi GM nabídne tak jedu jinudy a rádiu vidím jak auto je v navržené trase a až u práce jsme se sešli. Evidentně to má souvislost se slabým GPS signálem a GM se přepne jakoby do tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Waze sa pred 2 dňami aktualizoval a odvtedy iba tmavý režim či sadnem do auta za slnečného dňa alebo o polnoci. Na druhú stranu konečne v miniappkovom móde zrušili otravné návrhy predpokladaných cieľov a po x rokoch trochu inovovali ikonku rýchlosti. Viac sa mi páči! GoogleMaps aj naďalej prepínajú svetlý/tmavý režim bez problémov. A čo sa týka vyššie spomínaného prepočítavania, mne furt Waze prepočítava takmer okamžite. Problém s prepočítavaním som mal iba ak bol problém s GPS, prípadne s dátami. Ak máš bezdrôtový modul a mobil máš schovaný niekde vo vačku, samozrejme môže byť slabší príjem signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Jak máš v mobilu nastaveno zobrazení mapy? Nemáš tam náhodou zapnutý tmavý režím? Mně docela po aktualizaci vadí černé neprůhledné pásy pri navigaci s různými informacemi, které zabírají značnou část zobrazované mapy. Dřívější zobrazení mi vyhovovalo víc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 (editace) Waze v mobile som nemal spustený pár mesiacov, takže ma nenapadlo pozrieť do nastavenia aplikácie. Kontroloval som to iba v nastaveniach AndroidAuta. Ale máš pravdu, vo Waze mám zapnutý tmavý režim. Otázne, ktorý režim nastaviť, aby mi to automaticky prepínalo podľa stretávačiek ako predtým. Budem skúšať... A áno, tie čierne pásy ma teda tiež budú srať, až zapnem navigovanie.... najbližšie vyskúšam, ako to bude vyzerať na mojom prťavom displeji. Editováno: 11. Květen 2023, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Popravde neviem povedať, či sa to zapína spolu so stretávačkami, alebo je to o náhode. Ale v podstate je to asi plus/mínus narovnako. U mňa režim "iba v noci" a nejak to zodpovedá tej automatike cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 (editace) Hneď prvé vyskúšané nastavenie "Rovnako ako nastavenia telefónu" mi prepína svetlý/tmavý režim podľa zapnutých stretávačiek, aj keď mobil mám nastavený na prepínanie podľa dňa/noci. Čo sa týka navigácie, v miniappkovom móde je na týchto maličkých displejoch naozaj nepoužiteľná! :D Našťastie pri plnom zobrazení je všetko ok... Editováno: 11. Květen 2023, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Jo, moc použitelné to není, skoda ze ty černé navigační části nejsou jako 3. mini okno napravo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Taky koukám, že máme vpravo dole ikonku sítě všicni 4G. I když mobil je na 5G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Pozri stránku späť, mne tam ukazuje 5G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 1 godzinę temu, milanxx napisał(a): Taky koukám, že máme vpravo dole ikonku sítě všicni 4G. I když mobil je na 5G Zaleži taky od sim karty v mobilu. Jsou sim karty na 4G a jsou na 5G. Ja mam mobil 5G a sim kartu na 4G a ukazuji 4G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 To si nemyslím, technológia sim sa nemenila od doby 4G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Po několika aktualizacích AA a Waze jsem dnes vyjel dále a hned problém. Po připojení telefonu Waze chvíli funguje a pak je na rádiu jen hláška, že chybí GPS. Na samotném telefonu Waze funguje OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Květen 2023 Sdílet Vloženo 15. Květen 2023 před 15 hodinami, milanxx napsal: Taky koukám, že máme vpravo dole ikonku sítě všicni 4G. I když mobil je na 5G JA obdobne...mobil a sim je 4G,ikona na obraZovke AA je 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 V 14. 5. 2023 na 19:50, ben06 napsal: Po několika aktualizacích AA a Waze jsem dnes vyjel dále a hned problém. Po připojení telefonu Waze chvíli funguje a pak je na rádiu jen hláška, že chybí GPS. Na samotném telefonu Waze funguje OK. Je třeba v nastavení povolit přístup k poloze i na pozadí. Měl jsem nastaveno "jen při používání" a dělalo to po aktualizaci přesně toto. Když se povolila poloha na pozadí, AA funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 (editace) V 14. 5. 2023 na 18:20, TOMUS napsal: Zaleži taky od sim karty v mobilu. Jsou sim karty na 4G a jsou na 5G. Ja mam mobil 5G a sim kartu na 4G a ukazuji 4G. Záleží na pokrytí signálem daného operátora. Třeba O2 jako "průkopník 5G v ČR ještě nemá pokrytou ani Prahu na 100%. Nejvíce je 5G ve velkých městech nejčastěji ve středních Čechách okolo Prahy a Kolína, tam to díky rovinatému rázu krajiny spustili nejdříve. Jsou místa třeba i v Brně, kde se mi mobil sám přepne na 5G, pokud tam je. U SIM karty je to tak, že pokud podporuje LTE automaticky funguje na 5G. Editováno: 16. Květen 2023, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 před 7 hodinami, Martab napsal: Je třeba v nastavení povolit přístup k poloze i na pozadí. Měl jsem nastaveno "jen při používání" a dělalo to po aktualizaci přesně toto. Když se povolila poloha na pozadí, AA funguje bez problémů. Zrovna jsem se v tom nastavení teď vrtal jak píšeš, dík za potvrzení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 W dniu 16.05.2023 o 14:43, l79 napisał(a): Záleží na pokrytí signálem daného operátora. Třeba O2 jako "průkopník 5G v ČR ještě nemá pokrytou ani Prahu na 100%. Nejvíce je 5G ve velkých městech nejčastěji ve středních Čechách okolo Prahy a Kolína, tam to díky rovinatému rázu krajiny spustili nejdříve. Jsou místa třeba i v Brně, kde se mi mobil sám přepne na 5G, pokud tam je. U SIM karty je to tak, že pokud podporuje LTE automaticky funguje na 5G. Pokryti signalu to druha věc která je důležítá 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Květen 2023 Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 Včera ráno se mi nezapla hudební apka a na radiu svítila chyba. V mobilu pak padala taky. Do toho přisla i aktualizace mobilu. A jak sem potřeboval ji vypnout ze spouštěče tak koukám že zmizel přepínač na povolení bezdrátu. Asi je to už nativni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 21. Květen 2023 Sdílet Vloženo 21. Květen 2023 tohle mi ted po tech poslednich updatech dela furt galaxy s10e, android 12, nikdy predtim zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 21. Květen 2023 Sdílet Vloženo 21. Květen 2023 (editace) ja musel po poslednim update "resetnout apku", smazat data a nastavit to znova. od te doby bez problemu. takze doporucuji tohle. (S20FE) (a AA mi ukazuje stejny signal jako telefon - 4G/5G) Editováno: 21. Květen 2023, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.