jarkac95 Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Ahoj, nyní v mrazech (cca pouze -10°) mi nejdou ráno zavřít dveře, prostě se jen odráží od gumového těsnění. Po chvilce jízdy když se interiér prohřeje tak asi zámek povolí a dveře jdou dobouchnout. Nesetkal se s tím někdo? Popřípadě co je třeba například prostříknout WD aby k tomu nedocházelo? Mnohokrát díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Taky se mi to stává na RAPIDu, hlavně když je před mrazivým počasím deštivo. WD-čko bych tam rozhodně nedával. Jediná pomoc je ohřát okolí zámku zvenku a ze strany západky důkladně fénem, hlavně ne horkovzduškou. Pak to povolí a většinou se mi podařilo, že vlhkost zmizela a už to po zbytek zimy nezamrzlo. Bývá to zamrzlé někde uvnitř zámku, namazat západku bílou vazelínou taky nikdy nepomohlo, hýbala se mi vždy jen ta západka, ale uvnitř zámku to bylo pořád zamrzlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 WDčkem nic nezkazíš. když nic jiného, tak vytěsňuje vodu. Prolej to, všude kam se dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkac95 Vloženo 7. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Tak uvidíme zítra ráno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkac95 Vloženo 8. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Tak bohužel nepomohlo. Zkusím to tedy prohřát tím fénem jinak nevím. Snad mrazy brzy skončí. Jen by mě zajímalo jestli má cenu to nechat v létě rozebrat tapec a vysušit.? Při nějakým podzimním mytí se tam zase může dostat voda a držet se. Takže nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Stalo sa mi to iste na passate b7. Vymenil som obidve lanka, ktore vedu k zamku a bol pokoj. Casom sa tam dostane vlhkost a v zime to zmrzne a potom to takymto sposobom blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.