mike_k Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Bylo to tu hodnekrat, vzdycky jsme se shodli, ze to v zasade nejde a ma se prodat soucasne auto a koupit auto s ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RampaMcqak Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Mockrat dekuji za odpovedi,je pravda ze bybylo asi nejlepsi prodat auto a koupit jine s abs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Co je třeba,abych měl na Fábce ABS (cena součástek+práce,atd.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Vážně si myslíš ,že ABS je nějaká výhra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 proč výhra? mělo by to byt standart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 on eda asi bude jeden z těch, co se jich rodí jen pár za rok a co mají čidla v noze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Co je třeba,abych měl na Fábce ABS (cena součástek+práce,atd.)? 1. je to nedovoleny zasah do auta (abs je zapisane aj v malom technickau, takze legalne to nejde dorobit ) 2. je to tak draha zalezitost ze lacnejsie ta vyjde predaj a nasledna kupa motorizacie s ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 a co EDS a ESP? k vozum vybavenym ABS + ASR ? Uz se to tu nekde resilo, ale k nicemu se nedoslo, jen ze by to "mohlo jit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 a co EDS a ESP? k vozum vybavenym ABS + ASR ? Uz se to tu nekde resilo, ale k nicemu se nedoslo, jen ze by to "mohlo jit" Je třeba vyměnit ŘJ s hydraulikou, takže taky nic levného... EDS by mělo být součástí ASR, pokud se nepletu. Jsou tři varianty: ABS ABS+ASR+EDS ABS+ASR+EDS+ESP S MSR si nejsem jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 1. je to nedovoleny zasah do auta (abs je zapisane aj v malom technickau, takze legalne to nejde dorobit )2. je to tak draha zalezitost ze lacnejsie ta vyjde predaj a nasledna kupa motorizacie s ABS přesně tak musí se toho měnit hodně i např. ložiska v kolech jsou rozdílné pro verze s ABS a bez ABS, určitě se to nevyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 ABS se uplatní na rovné, lehce mokré vozovce.Pokud zabrzdíš na drncákách,třeba před školou tak brzdy přestanou uplně fungovat.tak nějak mi to vysvětloval p.Janda ,možná že jsem to pochopil špatně ,ale mužete mě opravit pokud kecám,matně si to pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 EDS by mělo být součástí ASR, pokud se nepletu.Jsou tři varianty: ABS ABS+ASR+EDS ABS+ASR+EDS+ESP Po faceliftu je to bohužel takto: ABS ABS+ASR ABS+ASR+EDS+ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Řekl bych, že ASR spolupracuje s EDS, takže když je ve voze ASR je tam i EDS. Opravte mě jestli se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Po faceliftu je to bohužel takto:ABS ABS+ASR ABS+ASR+EDS+ESP Jo právě něco takového jsem slyšel a nebyl jsem si jistý - dosti nelogický krok z hlediska funkčnosti, ale bohužel marketingově logický... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 no ja jsem se dival do etky, a podle vseho ta ridici jednotka se musi vymenit kvuli EDS a ESP cela (cena kolem 18k), takze je to docela palka.. ale kdyby se sehnala nekde za rozumny peniz (do 10k) tak by to nemuseo byt zas tak nerealne.. no kazdopadne kdyby to nekdo delal, tak by mu zustala jednotka na ABS/ASR coz by se taky dalo prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 no ja jsem se dival do etky, a podle vseho ta ridici jednotka se musi vymenit kvuli EDS a ESP cela (cena kolem 18k), takze je to docela palka.. ale kdyby se sehnala nekde za rozumny peniz (do 10k) tak by to nemuseo byt zas tak nerealne.. no kazdopadne kdyby to nekdo delal, tak by mu zustala jednotka na ABS/ASR coz by se taky dalo prodat Nejsou taky u jednotky s ESP větší průměry brzd. trubek? Něco takového tu tuším jednou někdo říkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 no to tezko rict.. v etce se da jenom poznat, ze ta RJ je vetsi o par cm.. co k ni, to je asi spis vec dilenskych prirucek apd.. by mohl vedet nekdo, kdo kolem toho uz laboroval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Já mám jen ABS, auto předfacelift. Prý se to nevyplatí, ale ale konkrétní čísla jsem neslyšel. Na kolik by mě vyšla výměna všeho potřebného (ŘJ,snímač natočení,čidlo zrychlení - nevím zda ještě něco???) k funkci ESP+ASR+EDS? Jestli to nejdi rychle zjistitelný tak se s tím nezdržuj.. Nebyl bys ochotný mi někam ETKU 7 uploadnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Chtěl jsem to kvůli manželce,ale když je to takle složitýa drahý,tak na to kašlu. Děkuju za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 No videl jsem v bazaru ze nekdo prodaval RJ na O1 za nejakych 5k, coz neni zas tak hrozny mozna bych casem do toho sel download linky na tku jsou v inst manualech mam presne tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 (editace) Ahoj, mam Fabku 1,2 HTP bez ABS a rad bych ho tam dodal. Hodlam vymenit zadni napravu za kotoucovou atd. Nevite na kolik by takova vymene mohla prijit a co vsechno je nutno udelat? Diky Zdravím, jelikož prodáváš zadní bubnovou nápravu... dodělal jsi to ABS? Co jsi vše vyměnil? Nebo dodělával jste někdo jiný? Editováno: 8. Září 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Stretol sa už niekto z vás s týmto pojmom ??? VRAJ je seria automobilov fabia ktora ma predpripavu nejaku pre ABS spominany rocnik modelovy rok 2004 pre vybavy clasic alebo easy... take cosi ako mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 nestretol, co za predpripravu by to malo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 hlavne co mam v pameti je ze tie vozidla maju naboje kolies s cidlami abs, dalej neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Každy naboj kola Fabie ma otvor pre čidlo ABS. Predpripra ABS si myslim že to blbosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.