martin155 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá bližší informace k této specifikaci: Octavia 4 RS 2.0 TSI + manuální převodovka. V konfigurátoru ani v ceníku Škody jsem tuto kombinaci nenašel a na podpoře jsem se dozvěděl pouze, že momentálně nabízejí RS 2.0 TSI jen s DSG a že momentálně nemají více informací. Tak by mě zajímalo, jestli ještě bude možnost koupit RS s manuálem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 To Ti nikdo nedokáže říci. Teď je většina variant omezena. Někdo říká, že se to s faceliftem zlepší, ale to je spíš podle mě kec. Zkrátka nikdo nic pořádně neví a podle toho jaká je obecně situace s výrobou neočekával bych nějaké zásadní změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. Únor 2023 Sdílet Vloženo 20. Únor 2023 @martin155 Mě už na to upozorňoval v polovině roku 2021 můj prodejce, když jsem objednával RS s manuálem, že jsou náznaky, že tahle varianta brzy skončí. Já osobně tohle omezování výbav, motorů, převodovek vnímám jako postupnou přípravu nás všech na EURO7, neboť, pokud se nepletu, tam už manuální převodovky v aktuální podobě nemají šanci. Stejně tak postupně mizí 4x4 pohony, apod. Vše tohle omezování je výsledkem diktátu zeleného Bruselu a to, jak jsou automobilky zatlačeni do kouta, aby plnili limity emisí. Upřímně, pokud chceš koupit manuál, neotálel bych a koukal po skladovkách, dokud je nějaká slušná nabídka. Těch aut už teď je minimum a tímhle krokem se z nich brzy stanou rarity. Ostatně něco podobného nastalo před 6-7 lety, když VW zařízl Polo GTI 2.0 TSI s manuálem - ty auta se pak prodávaly za cenu těch s DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhukoktejl Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Objednaval jsem v 6/22 2.0 tsi Rs s manualem a vypada to, ze to bylo na posledni chvili ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.