Publikováno Březen 9, 20232 r Pozoruji jakési cvakání / klepání plastu při nerovnostech (ani ne tak při průjezdu dírou) z oblasti zpětného zrcátka / SOS tlačítka / dešťového senzoru. Po přejetí nerovnosti to tak 2-3 zaklepe / zacvaká (plastový zvuk). Prostě tam kde je celá část zakrytá u čelního skla. Nějaké zkušenosti s tím popř. jak to vyřešit? Děkuji.
Březen 10, 20232 r Měl jsem podobný problém. Nepatré, ale otavné "podprahové" vrzání především na dálnici. Vyřešila to reklamace - lampička byla uvnitř špatně složena
Březen 11, 20232 r Autor před 16 hodinami, petr.podzimek napsal: A necvaká ta přihrádka na brýle? před 16 hodinami, Zdenek 13 napsal: Měl jsem podobný problém. Nepatré, ale otavné "podprahové" vrzání především na dálnici. Vyřešila to reklamace - lampička byla uvnitř špatně složena Děkuji za odpovědi. Přihrádka na brýle asi ne :). Zkoušel jsem to rukou trochu přitlačit vše a nepomohlo to. Spíše mi přijde zatím tedy asi pravděpodobnější ta lampička. Kdo ví.
Květen 30, 20232 r Autor Tak již po servisu, jednalo se prý o uvolněnou kabeláž v prostoru nad přihrádkou na brýle, SOS tlačítka...
Říjen 18, 20231 r Pozoruju stejný problém - na hrubém asfaltu něco cvaká / drnčí o oblasti lampiček, schránky na brýle, SOS tlačítka. Přidržení nebo zmáčknutí čehokoliv v daný oblasti nepomáhá. Za 2 týdny jedu na garančku, tak uvidím, jestli s tím něco udělají. Děkuju za tipy, na co se zaměřit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.