Edison101 Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února V 19. 2. 2025 na 7:37, Talla2xlccv napsal: Tak pro zajímavost kabel mám doma nainstaloval jsem software ale už při testu kabelu mi to hází chybu rozhraní. IKdyž jsem postupoval přesně dle video návodu a i zvlášť jsem nainstaloval ovladače USB nevím kde může být chyba. Tak jsem dnes objednal ten od vás a uvidíme asi ve středu by měl dojít doufám že u něj instalace půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talla2xlccv Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února No to je právě ten problém jakmile je kabel se špatným čipem nenajde rozhraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února V 23. 2. 2025 na 14:49, Talla2xlccv napsal: No to je právě ten problém jakmile je kabel se špatným čipem nenajde rozhraní. Tak pro zajímavost přišel mi ten kabel a funguje jen mám problém že v české verzi prakticky nic neudělám ani nesmažu servisní interval píše to že musím použít originální kabel. U kódování to samé. Ale když zapnu anglickou verzi tak ta jede v pohodě a všecko funguje jen tím pádem mám vše anglicky což je u mě problém 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talla2xlccv Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Nejspíš jsi špatně nainstaloval. každá verze má svůj spouštěcí program. Zkus to znovu, neinstaluješ náhodou na win 10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března Jj win 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talla2xlccv Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Tam jsem měl taky problémy, a až po několikátý instalaci se to povedlo, a nainstaloval jsem jenom českou verzi. Při instalaci té Anglické už byl stejnej problém, nenalezen originál kabel, a že je zablokován. A stalo se to i když jsem instaloval obrácený postup, anglický český, český anglický. Stále jeden nešel. Ale na win 7 mi jedou oba najednou. Nevím proč to tak je nepřišel jsem, na to. Odinstaluj všechno, a nainstaluj pouze českou variantu. Postupuj přesně podle návodu, a chodit bude. Jen ještě zajímavost, na win 10 je celej program o trochu pomalejší, než na win 7. Ale jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března mne ked sa par krat kabel zablokoval tak riesenie bolo vymazat komplet cele VCDS z PC vratane registrov atd, proste vsetko. Na to som pouzil advanced system care soft kde je aj daky cleaner, pouzivam to roky a on vymaze vsetky pozostatky programov. Ked som to spravil tak instalacia uz bola OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března před 13 hodinami, Talla2xlccv napsal: Tam jsem měl taky problémy, a až po několikátý instalaci se to povedlo, a nainstaloval jsem jenom českou verzi. Při instalaci té Anglické už byl stejnej problém, nenalezen originál kabel, a že je zablokován. A stalo se to i když jsem instaloval obrácený postup, anglický český, český anglický. Stále jeden nešel. Ale na win 7 mi jedou oba najednou. Nevím proč to tak je nepřišel jsem, na to. Odinstaluj všechno, a nainstaluj pouze českou variantu. Postupuj přesně podle návodu, a chodit bude. Jen ještě zajímavost, na win 10 je celej program o trochu pomalejší, než na win 7. Ale jede. Díky za rady ale vzdal jsem to a koupil jsem si origo. Dneska vyzkoušeno a pohoda v češtině více věcí mnohem rychlejší načítání atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talla2xlccv Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března Zbytečně, chtělo to jen postupovat správně. A zjistit si že primárně je program pro win 7. Tam jedou obě verze, já na win 10 mám českou a spokojenost. Nákodováno co bylo třeba a teď už to používám jen na ostatní auta když je u bratra něco co potřebuje nějakej zásah diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Zkoušel jsem několikrát nainstalovat všechny verze u toho jak český tak anglicky. U češtiny prakticky nic nešlo šlo jen číst chyby. V anglické jsem myslel že to bude fungovat ale až posléze jsem zjistil že to nechce přijmout bezpečnostní kód takže nic nešlo přizpůsobit. Zkoušel jsem to i na notasu kde vcds nikdy nebylo přesně dle návodu vypnout antiviraky atd. A stejně to nešlo. A instalovat win 7 nechci😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.