mirdas Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 jen jsem tak šmejdil po netu a našel jsem tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Docela praktická polička, výrobce Topplast. Mám ji v autě, asi 350 kč i s dobírkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já už ji mám objednanou,zase bude kam dávat bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Vypadá to prakticky, už jen proto, že mi tama padájí klíče, mobil..., pod sedačku, a to mně hodně sere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Nevíte někdo jak se to přidělává? To se rozdělá středovej panel a vloží se to místo nějaké části? Když má někdo šedej středovej panel, tak má asi sůlu, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Nic se nerozdělává, přihrádka má zespodu samolepky a jenom se vloží na to prázdný místo. Nebo si ji můžeš nalepit silikonem nebo chemoprénem aby přesně lícovala. Ty origo samolepky jsou kapku vystouplý. Už sem parkrát přemýšlel proč tam neudělali okraje na tunelu hned. Je to celkem praktický a ruční brzdě to nezavazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jen jsem tak šmejdil po netu a našel jsem tohle A kde že se to dá koupit,moc by semi to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Dá se to sehnat na www.prodej.autoboxy.com v sekci plastové doplňky stojí asi 350,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A nebo primo u vyrobce TopPlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Hele ja bych si ho klidne objednal,nechcete ho treba nekdo z Prahy,ze by se jich objednalo vic abych nemusel platit cely kilo postovny? Mi to prijde docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 A nebo primo u vyrobce TopPlast ,dííííky kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Pravda je, že odkládacího místa není nikdy dost. Díval jsem se na ty stránky výrobce. Tam je ten obrázek větší. Podle mě to není dílensky zrovna moc hezky zpracované. Z obrázku na první pohled vidím, že je to tam jen vsazené a hrany nijak nelícují. Podle mě to přímo bije do očí. To si budu raději nadále otevírat popelník a dávat si do něj drobnosti a telefon jako doposud. Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Halvně to má úplně jinej rastr.... Nelíbí se mi to, není to opravdu moc kvalitně vyrobené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 ja bych si to nevzal z jednoho duvodu - zase bych mel kam davat bordel a to uz by toho bylo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellbringer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 To Kocht Sel bych do toho taky... tak to objedname? Jsem z PHA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Hele ja bych si ho klidne objednal,nechcete ho treba nekdo z Prahy,ze by se jich objednalo vic abych nemusel platit cely kilo postovny? Mi to prijde docela dost Taky bych do toho sel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš No slo by to, sice to bude vypadat trochu picou ke zdi, ale proc neee, ze anoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš No slo by to, sice to bude vypadat trochu picou ke zdi, ale proc neee, ze anoo Myslíme oba to samé? Já myslel stříkat ten panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš No slo by to, sice to bude vypadat trochu picou ke zdi, ale proc neee, ze anoo Myslíme oba to samé? Já myslel stříkat ten panel Ja nejdriv taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nema nekdo poradnou fotku jak to vypada v aute? Nechci moc verit tem na strankach prodejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 I já bych se rád podíval jak to vypadá ve skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zdarec. Sem našel pár fotek,ale nejni to vidět moc dobře.Ale aspoň něco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zdarec.Sem našel pár fotek,ale nejni to vidět moc dobře.Ale aspoň něco :-) Ten vnitřek je původní nebo jsi tem něco dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.