Prosinec 13, 200618 r Docela praktická polička, výrobce Topplast. Mám ji v autě, asi 350 kč i s dobírkou.
Prosinec 13, 200618 r Vypadá to prakticky, už jen proto, že mi tama padájí klíče, mobil..., pod sedačku, a to mně hodně sere...
Prosinec 13, 200618 r Nevíte někdo jak se to přidělává? To se rozdělá středovej panel a vloží se to místo nějaké části? Když má někdo šedej středovej panel, tak má asi sůlu, že?
Prosinec 14, 200618 r Nic se nerozdělává, přihrádka má zespodu samolepky a jenom se vloží na to prázdný místo. Nebo si ji můžeš nalepit silikonem nebo chemoprénem aby přesně lícovala. Ty origo samolepky jsou kapku vystouplý. Už sem parkrát přemýšlel proč tam neudělali okraje na tunelu hned. Je to celkem praktický a ruční brzdě to nezavazí.
Prosinec 14, 200618 r jen jsem tak šmejdil po netu a našel jsem tohle A kde že se to dá koupit,moc by semi to hodilo.
Prosinec 14, 200618 r Autor Dá se to sehnat na www.prodej.autoboxy.com v sekci plastové doplňky stojí asi 350,-kč
Prosinec 14, 200618 r Hele ja bych si ho klidne objednal,nechcete ho treba nekdo z Prahy,ze by se jich objednalo vic abych nemusel platit cely kilo postovny? Mi to prijde docela dost
Prosinec 17, 200618 r Pravda je, že odkládacího místa není nikdy dost. Díval jsem se na ty stránky výrobce. Tam je ten obrázek větší. Podle mě to není dílensky zrovna moc hezky zpracované. Z obrázku na první pohled vidím, že je to tam jen vsazené a hrany nijak nelícují. Podle mě to přímo bije do očí. To si budu raději nadále otevírat popelník a dávat si do něj drobnosti a telefon jako doposud. Toť můj názor.
Prosinec 17, 200618 r Halvně to má úplně jinej rastr.... Nelíbí se mi to, není to opravdu moc kvalitně vyrobené....
Prosinec 17, 200618 r ja bych si to nevzal z jednoho duvodu - zase bych mel kam davat bordel a to uz by toho bylo moc
Prosinec 18, 200618 r Hele ja bych si ho klidne objednal,nechcete ho treba nekdo z Prahy,ze by se jich objednalo vic abych nemusel platit cely kilo postovny? Mi to prijde docela dost Taky bych do toho sel!
Prosinec 18, 200618 r Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš
Prosinec 18, 200618 r Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš No slo by to, sice to bude vypadat trochu picou ke zdi, ale proc neee, ze anoo
Prosinec 18, 200618 r Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš No slo by to, sice to bude vypadat trochu picou ke zdi, ale proc neee, ze anoo Myslíme oba to samé? Já myslel stříkat ten panel
Prosinec 18, 200618 r Taky se mi to zamlouva, ale cerna je pro me ponekud navic Si to stříkni, néé. Ty naděláš No slo by to, sice to bude vypadat trochu picou ke zdi, ale proc neee, ze anoo Myslíme oba to samé? Já myslel stříkat ten panel Ja nejdriv taky
Leden 3, 200817 r Nema nekdo poradnou fotku jak to vypada v aute? Nechci moc verit tem na strankach prodejce...
Leden 4, 200817 r Zdarec.Sem našel pár fotek,ale nejni to vidět moc dobře.Ale aspoň něco :-) Ten vnitřek je původní nebo jsi tem něco dal?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.