redhot30 Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Dobrý den, mám objednán Karoq Style+ s normálním podvozkem. Zvažuji dát letní pneu na 18 disky. Jak Karoq tlumí nerovnosti na 18 kolech? Bouchá to přes díry? Rozdíl mezi 17 a 18 je velký? Děkuji za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Ahoj. Co to je verze Style+? Dík za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Absolutně vpohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahony1 Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Mám 18" letní i zimní a jak píše ,,kubasta" , absolutně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Mám zimní 17 a letní 18, rozdíl neznatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 22. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 před 18 hodinami, Guppy napsal: Ahoj. Co to je verze Style+? Dík za info.... Style + je s Plus paketem (přední, zadní parkovací senzory, parkovací kamera, infotainment Amundsen 8"s navigací, virtuální kokpit 10", bezdrátové nabíjení pro smartphone) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 22. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 (editace) Jsem rozmazlený z Toyoty Corolly, kde podvozek díry žehlil perfektně, žádné rány do interieru, jízda jak na obláčku :) Vím, že např. u Sportline je s adaptivním podvozkem volba tuhosti podvozku, to u Style není, proto se ptám, jak normální podvozek tlumí nerovnosti. Jestli je to tvrdý, nebo díry žehlí dobře a do interieru se nepřenáší rány. Děkuji všem za odpovědi. Editováno: 22. Březen 2023, autor: redhot30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Pokud to chceš takto podrobně, mělo by zaznít i o jakou verzi se jedná (4x4 mají vyšší profilové číslo + mají víceprvkové zavěšení). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 22. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 před 5 hodinami, Martab napsal: Pokud to chceš takto podrobně, mělo by zaznít i o jakou verzi se jedná (4x4 mají vyšší profilové číslo + mají víceprvkové zavěšení). Je to Karoq StylePlus, 1.5 TSI DSG předokolka. Nemá adaptivní podvozek ani 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.