redhot30 Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 Dobrý den, mám objednán Karoq Style+ s normálním podvozkem. Zvažuji dát letní pneu na 18 disky. Jak Karoq tlumí nerovnosti na 18 kolech? Bouchá to přes díry? Rozdíl mezi 17 a 18 je velký? Děkuji za vaše odpovědi. Quote
mahony1 Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 Mám 18" letní i zimní a jak píše ,,kubasta" , absolutně v pohodě. Quote
redhot30 Posted March 22, 2023 Author Posted March 22, 2023 před 18 hodinami, Guppy napsal: Ahoj. Co to je verze Style+? Dík za info.... Style + je s Plus paketem (přední, zadní parkovací senzory, parkovací kamera, infotainment Amundsen 8"s navigací, virtuální kokpit 10", bezdrátové nabíjení pro smartphone) Quote
redhot30 Posted March 22, 2023 Author Posted March 22, 2023 (edited) Jsem rozmazlený z Toyoty Corolly, kde podvozek díry žehlil perfektně, žádné rány do interieru, jízda jak na obláčku :) Vím, že např. u Sportline je s adaptivním podvozkem volba tuhosti podvozku, to u Style není, proto se ptám, jak normální podvozek tlumí nerovnosti. Jestli je to tvrdý, nebo díry žehlí dobře a do interieru se nepřenáší rány. Děkuji všem za odpovědi. Edited March 22, 2023 by redhot30 Quote
Martab Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Pokud to chceš takto podrobně, mělo by zaznít i o jakou verzi se jedná (4x4 mají vyšší profilové číslo + mají víceprvkové zavěšení). Quote
redhot30 Posted March 22, 2023 Author Posted March 22, 2023 před 5 hodinami, Martab napsal: Pokud to chceš takto podrobně, mělo by zaznít i o jakou verzi se jedná (4x4 mají vyšší profilové číslo + mají víceprvkové zavěšení). Je to Karoq StylePlus, 1.5 TSI DSG předokolka. Nemá adaptivní podvozek ani 4x4. Quote
Revive Posted April 17 Posted April 17 (edited) Osobne som mal pozicany karoq sportline na 18kach a auto celkom komfortne zvladalo nerovnosti a nebubnovalo tolko ako sluzobny superb 4. Edited April 18 by Revive Preklep Quote
Mirdako Posted April 18 Posted April 18 Asi jsem na to příliš tupý, ale přešel jsem ze 17" na 18" a necítím žádný rozdíl. Mám adaptivní podvozek a na okreskách jezdím většinou na Comfort, ale také necítím výraznější rozdíl mezi Normal... Takže já vidím jediný rozdíl, že auto na 18" lépe vypadá....🙂 Quote
Recommended Posts