AMPER1 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Zdravím, nesetkal se někdo s touto závadou: Závada regulace sklonu světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Ano, je třeba vyčíst diagnostikou, co se stalo, může být vadné jedno z čidel, kabeláž k němu a podobně, diagnostika je základ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Děkuji za odpověď, zajedu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1970 Vloženo včera v 09:20 Sdílet Vloženo včera v 09:20 Dobrý den. Mám tu samou závadu a ani ve značkových servisech si s tím neví rady. Světla fungují normálně, jen se objeví hláška - zkontrolujte světlo vpravo a hned potom - závada regulace světel. Na diagnostice se nic neukázalo. podařilo se vám to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo včera v 10:14 Sdílet Vloženo včera v 10:14 Že by kodiaq neukázal závadu? To se mi nějak nezdá. Autorizák byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1970 Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Dobrý den. Byl jsem s tím ve dvou autorizovaných servisech Škoda. Ani v jednom na diagnostice nic. Tvrdili, že pod předním nárazníkem jsou tři řídíci jednotky a ty se budou muset - pokus omyl - postupně měnit. Je to celkem na dlouho (demontáž celého předku). Když je teplo, nebo, když je motor zahřátý, tak to udělá občas, ale při prvním startu to dělá pravidelně. Světla fungují normálně. I při startu sjedou dolů a pak zase nahoru. Obě jsou pěkně v rovině. Řekl bych, že až na ty hlášky - Závada sklonu světe a Zkontrolujte světlo vpravo, je vše tak jak má být. Jsem z toho zklamán. Auto má čtyři roky a najeto jen 63 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Mně se to nějak nezdá. Ale jestli to měli v AS a tohle řekli tak se mi to zdá ještě divnější. Pošli mi do SZ vinko auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1970 Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami VIN - TMBJG7NU5L5049433 Karoq 1,6TDI, 10.2020, 63 500Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.