Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jelikož ve Škoda muzeu se čím dále, tím častěji pořádají on-line přednášky o historii, nebo o technice Škodovek, tak jsem si dovolil zde vytvořit nové téma a dát ho  mezi témata Srazy a akce. Pokud to není vhodné umístění, tak mi nečiní žádný problém, aby to moderátor patřičně  přesunul.

No a jako první akce, kterou zde zmiňuji,  je online přenos z přednášky konané dne 18.4.2023 v 17.30 hod na téma "Škoda: Vývoj a konstrukce 1925 - 1945", kterou moderuje Martin Chlupáč, autor řady velice dobrých publikací a knih o historii a technice Škodovky. Zde přidávám odkaz na online přenos, zájemci nechť si udělají poznámku do kalendáře, diáře, mobilu......

https://stream.skoda.vwgroup.com/public/SVAK20230418/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=campaign&utm_content=campaign

PS:  pod odkazem najdete další naplánované online přednášky o Škodovkách, ten kdo není přímo z MB a zajímá se o podobné témata, bude pravděpodobně nadšen.....

Editováno: , autor: DušanV
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
  • o 2 roky později...
Vloženo

odkaz píše:

Přístup odepřen
Pro přístup k požadovanému vysílání nemáte oprávnění. Vlastník vysílání byl informován o Vašem neúspěšném pokusu o přístup. Vyčkejte, prosím, o dalším postupu budete informováni e-mailem.

Access denied
You do not have permission to access the requested broadcast. The owner of the broadcast has been informed of your unsuccessful access attempt. Please wait, you will be informed about the next steps by email.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...