Lukaso358 Vloženo 24. Březen 2023 Vloženo 24. Březen 2023 Ahoj, nikde jsem to tu nenašel. Fabia 3 combi 1.0 55kw CHYB 2016. Řeším zadní díl výfuku, ač přes korozi špatně čitelný kód je cca: 6C0 253 611 M 6C0 120 A Mohl by mi někdo prosím kouknout do Etky (vin případně pošlu sz) a zjistit případně jaké číslo dílů tam patří? Dle tohoto originálu nemohu nic nalézt, když koukám po internetu na zánovní výfuky z bouraček atd. Mývají jiné koncové písmena kodu např. 6C0 253 611 AC příp C... 6C0 120 D / bez znaku atd. - nemá někdo zkušenost, čím se liší, jestli jsou vzájemně záměnné (nebo např. jestli je to jen jiné označení kvůli sestavě jiné motorizace) nebo jsou skutečně fyzicky jiné a nezáměnné? V autodílech jsem s orig číslem taky nepochodil... Případně jestli je stejný výfuk pro combi/krátkou... U Favorita/Felicie to bylo jedno ale tady se radši zeptám. Děkuji za pomoc. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.