Emblacker Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Zdravím skupino,do manželky včera v koloně drcla zezadu paní. Paní dnes vovala,jakou částku má poslat na učet.Uplně nevím,kolik jí říct nebo to řešit rovnou radši s likvidátorem? Co myslíte? Ono se zdá,že to není nic velkého ale jen ta odrazka stojí asi 1200,-. Díky za názory a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Za me to naraznik na vymenu ber to na pojistku a do skodovky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 (editace) Súhlasím s roubic. Zbytočne si pridávaš robotu. Budeš musieť zháňať lakýrnika, ktorý nárazník bude musieť vybrúsiť, tmeliť (možno aj lepiť), striekať a ešte aj budeš musieť zháňať novú odrazku. Dáš to na havarijnú do Škodovky a prídeš si o dva-tri dni po hotové auto s novým nárazníkom. Nevieš, či nemáš polámané spony, úchyty... Editováno: 13. Duben 2023, autor: r_e_n_e 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Odkud jsi? Odrazku ti dám zdarma, dával jsem kouřové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 13. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Ok,hodím to přes pojistku dané paní.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Určite to rieš cez poistku. Bude to jednoduchšie aj pre teba aj pre ňu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 (editace) Reknu to asi takhle. Loni na podzim nas odrel pan na sidlisti v ty ostry hrane nárazníku, nebyl svine a nechal na sebe kontakt za stěračem. V servisu rekli ze ta hrana kdyz se dokituje tak to pri sebemenší prohnuti praskne. Tak ze novej naraznik + lak + prace + náhradní auto = 24700,- . Ve tvem případě je i mozna budouci Závada čidla kdyz na to tak koukam. Tak urcite pres pojistovnu 😉 Editováno: 13. Duben 2023, autor: ČudlR 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 @Emblacker pak schvalne hod echo co to vyslo za me tak 30 tis cca jenom ten naraznik vyjde na 19 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 14. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 (editace) Ok,díky Editováno: 27. Duben 2023, autor: Emblacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Proc ? Dal bych to do skodovky na uvedeny termin oni si to nafoti opravi a predaj zadna velka veda na rozpoctu te odrbou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 před 19 hodinami, Emblacker napsal: Určitě to nebude hned,než se pan likvidátor uráčí dorazit.A asi to udělám rozpočtem. Kdyz to das do autorizaku, nebo proste do servsisu co dela na pojistovnu tak jediny co bide mit a pojistovnou ze v servisu podepises papiry a nic jinyho neresis. Proste bez starosti a este dostanes nahradni auto po dobu opravy zadara kdyz budou mit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 před 20 hodinami, Emblacker napsal: Určitě to nebude hned,než se pan likvidátor uráčí dorazit.A asi to udělám rozpočtem. Do autorizáku a neřešit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 15. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Tak nějak jsem myslel,že rozpočtem dostanu nějakou určitou částku,nárazník nechám vyměnit dvorního mechanika (který dělá každé pondělí a čtvrtek v autorizáku škodovky) tak že by to snad dokázal sehnat levněji a ješte by mi nějaký peníz zbyl na výměnu adaptivních tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Tak to te to rekni s klidnym srdcem ze takhle to nevychytas budes rad kdyz dostanes 10 tis aby sis to opravil :) ale zkusit to muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 15. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 před 11 minutami, roubic napsal: Tak to te to rekni s klidnym srdcem ze takhle to nevychytas budes rad kdyz dostanes 10 tis aby sis to opravil :) ale zkusit to muzes Tak OK, jak radíte,dám to do autorizáku at si poradí,Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 (editace) V 15. 4. 2023 na 9:50, Emblacker napsal: Tak nějak jsem myslel,že rozpočtem dostanu nějakou určitou částku,nárazník nechám vyměnit dvorního mechanika (který dělá každé pondělí a čtvrtek v autorizáku škodovky) tak že by to snad dokázal sehnat levněji a ješte by mi nějaký peníz zbyl na výměnu adaptivních tlumičů. Tohle špekulování má smysl u "staré vrány", kdy se smíříš s tím, že necháš poškozené, odřené cokoli a prachy od pojišťovny použiješ jinak - např. zalátáš mezeru v rodinném rozpočtu. U auta, s pořizovací cenou 1M+, v solidní ojetině za 500k+ to moc smysl nedává. Btw. tlumiče DCC se dají s trochou snahy sehnat za cca. 20-25k /ada a práci ti udělá dvorní mechanik. A jak tu psali kluci, v rozpočtu se budou snažit krátit na kde čem, zvlášť pokud viník je u nějaké lowcost pojištovny. S fakturou od autorizáku navíc budeš v daleko lepčí pozici pro případ, kdyby jsi si to musel z jakéhokoli důvodu opravu uhradit sám a škoku následně vymáhat. Btw. doporučuji se seznámit s dokumentem ÚS 2221/07 Editováno: 16. Duben 2023, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 16. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 před 1 hodinou, LiveBomb napsal: Tohle špekulování má smysl u "staré vrány", kdy se smíříš s tím, že necháš poškozené, odřené cokoli a prachy od pojišťovny použiješ jinak - např. zalátáš mezeru v rodinném rozpočtu. U auta, s pořizovací cenou 1M+, v solidní ojetině za 500k+ to moc smysl nedává. Btw. tlumiče DCC se dají s trochou snahy sehnat za cca. 20-25k /ada a práci ti udělá dvorní mechanik. A jak tu psali kluci, v rozpočtu se budou snažit krátit na kde čem, zvlášť pokud viník je u nějaké lowcost pojištovny. S fakturou od autorizáku navíc budeš v daleko lepčí pozici pro případ, kdyby jsi si to musel z jakéhokoli důvodu opravu uhradit sám a škoku následně vymáhat. Btw. doporučuji se seznámit s dokumentem ÚS 2221/07 Dobře,to dává smysl.Jak tedy ted postupovat?Viník to nahlásí na svoji pojištovnu a ta pošle odhadce na poškozený díl? Nebo to rovnou hodit do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 V 13. 4. 2023 na 23:59, ČudlR napsal: Reknu to asi takhle. Loni na podzim nas odrel pan na sidlisti v ty ostry hrane nárazníku, nebyl svine a nechal na sebe kontakt za stěračem. V servisu rekli ze ta hrana kdyz se dokituje tak to pri sebemenší prohnuti praskne. Tak ze novej naraznik + lak + prace + náhradní auto = 24700,- . Ve tvem případě je i mozna budouci Závada čidla kdyz na to tak koukam. Tak urcite pres pojistovnu 😉 Něco podobného jsem řešil tři roky zpět u Octavie a cena byla přes dvacet. Taky doporučuji přes pojišťovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 před 2 hodinami, Emblacker napsal: Dobře,to dává smysl.Jak tedy ted postupovat?Viník to nahlásí na svoji pojištovnu a ta pošle odhadce na poškozený díl? Nebo to rovnou hodit do servisu? Odvézt do servisu. S doklady předat euroformular o dopravni nehodě, kde druhý účastník uzna zavinění nebo pripadne cislo pojistné udalosti a pojišťovnu viníka. Převzít náhradní vozidlo, jezdit a čekat na dokončení opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 @Emblacker necituj příspěvek přímo nad sebou, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 4. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Zdar,trvalo to ale konečně jsem se dokopal k tomu vyřešit ten kleplý zadní nárazník. Ve zkratce jsem hodil auto do předem domluveného sevisu kde si nárazník borec ihned nafotil vše se mnou sepsal a poslal mě do vedlejší kanceláře ,kde mi pujčili náhradní vůz po dobu opravy.Dostal jsem novou Octavii Scout v naftě.Za mě pěkný auto,pěkný svezení a oproti mému 2,0TSI o 4l menší spotřeba :D.Jediné co mi trochu vadilo,že na opravu nárazníku má servis 7 dní a 7 dní mi pojištovna hradila náhradní vůz.což je v pořádku ale když jsem vůz vracel,stejně jsem musel domu MHD a pro opravené auto jsem mohl až další den,kdy se čekalo na proplacení nákladů od pojištovny.Celkově to vyšlo na 35000,- z toho bylo 10500,- za náhradní vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Si boli v rovnakom servise ako ČudlR? Skoro nachlp cena! 😊 Každopádne pochybujem, že by ti pani poslala 35litrov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 4. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Paní to chtěla vyřešit na místě s tím,jestli mi bude stačit 1500,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2023 (editace) Ahoj,nechci zakládat nové téma jen by mě zajímalo jestli jde seštelovat mezera mezi narazníkem a 5 dveří.mám totiž z levé strany menší mezeru která se zvětšuje.diky Editováno: 8. Srpen 2023, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Hanus Vloženo 12. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2023 Ahoj všem, chlapy kdyby měl někdo na prodej ty org. odrazky do nárazníku, rád se jich ujmu. Díky za odpovědi. S pozdravem Aleš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.