Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, nevíte někdo prosím rozměry original středové krytky Škoda alu kola? Škoda uvádí rozměr středového otvoru pro krytky 56 mm. Mám koupit krytky dle obrázku č.1, nebo č.2? Děkuji1.thumb.png.b0c1125ce6a81fb4cc8353a5f17ffda8.png2.thumb.png.a4c69038a87e7af7c8712fa9a5006ea9.png

Vloženo

Jo tak to mě nenapadlo, ale spousta lidí si tu po koupi sundala ty aerokryty, tak ti určitě někdo poradí. Já si aero nechal, mě to nevadí.

Vloženo

Na Ali jsem už krytky kupoval na Superba a byly úplně stejné jako original. Vydžely roky jako nové. Na auto čekám několik měsíců, tak mám čas čekat než dojdou z číny. Krytky na kola nejsou zas tak důležitá věc, aby musely být original a ušetřit 800? Proč ne? :)

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

já případně použiju krytky co mi přišly s kolama na zimu - disky Rial, ale myslím, že když se koupí disky , tak ke všem jsou krytky, který pasují i na ty dodané disky. Plastové krytky šroubů jsem koupil na e-šopu škoda. Jinak ty krytky mají průměr 57,1 mm a vnější cca 65 mm

Editováno: , autor: joejog
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

K těm krytkám...mě spíš zaráží že origo jsou pouze a jen ve stříbrné barvě...díval jsem se na spoustu disků - od platiny po černé a všude je jen ta stříbrná a ne v dané barvě...vypadá to divně...samo u stříbrných disků je to fuk...

Editováno: , autor: martt
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...